Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säker körning Regler

Enligt International Road Federation, 35.000 personer per år dör av trafikolyckor, och nästan alla av dessa olyckor orsakas av förare fel. I många av dessa var alkohol en bidragande orsak, men människor gör massor av dåliga domar utan alkohol. Det finns tre situationer som leder till 85 procent av alla förare-orsakat trafikolyckor. Genom att undvika dessa tre situationer, kan du undvika många potentiella trafikolyckor. Tailgating

En förare kan tror att han kan göra personen framför honom gå snabbare genom tailgating, men det nästan aldrig fungerar. Om en tailgater följer dig, är det bästa tillvägagångssättet för att sätta på din saftblandare och sakta sänka din hastighet. Vid någon punkt kommer tailgater går runt, eller så kan du dra över och låt honom gå. Bromsa kommer att minska kraften av en effekt som är alltid ett bekymmer med tailgaters.
Blind filbyten

byta fil utan att titta är en viktig orsak till olyckor. Detta är oftast bara ett problem med nya drivrutiner. Erfarna förare har antingen haft tillräckligt kraschar eller tillbud för att utveckla en vana att titta noga innan du byter körfält. En blick i båda speglarna är inte alltid tillräckligt. En erfaren förare ser både speglar och över hennes vänstra axel medan blinkers blinkar.
Rusa röda lampor
p Det sägs ofta skillnaden mellan en storstad förare och en liten stad drivrutin är att den stora staden föraren snabbar upp för ett gult ljus, och den lilla staden föraren bromsar för en. Err på sidan av säkerhet och tillåta dig själv gott om tid att få igenom en korsning. Polisen är också mycket medveten om farorna med att köra mot rött ljus, och många kommuner har kameror på plats vid korsningar för att skära ner på problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146615.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.