Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur sänder jag en bil från Nya Zeeland till Storbritannien

Shipping fordon internationellt, som i fallet med sjöfarten en bil från Nya Zeeland till Förenade kungariket, kräver två viktiga steg:? Rensa bilen med lämpliga tullkontroller byråer och fysiskt att fordonet flyttas från en plats till en annan. Tull

Beroende på land, många regeringar införa tullar på transporter. I fråga om sjöfarten en bil från Nya Zeeland till Förenade kungariket, skulle det brittiska konsulatet vara önskad plats för att samla information om regler för sjöfarten. Kom ihåg att sjöfarten fordon är olika för varje land och särskilda regler för Nya Zeeland till brittiska sjöfarten måste utredas före leverans. Bilar måste förtullas minst 72 timmar före leverans.

Nödvändig dokumentation du behöver för att frakta bilen innehåller ett originalexemplar av titeln. Titeln ska vara utan några panträtter från banken eller kredit. Efter att bilen har börjat resan, kommer rederiet skicka tillbaka titeln och räkningen för sjöfarten. Vid denna punkt, komma i kontakt med den brittiska hamnagent att bekräfta ankomstdatum och något pappersarbete som måste underteckna innan bilen kan släppas ut från hamnen.
P Om du har några frågor, kontakta ett tullombud på Nya Zeeland konsulatet. Använd den nyzeeländska tullen Online förklaring hemsida för att deklarera din bil. Export dokumentation kan fyllas i på nätet. Din tullombud eller speditören kan också hjälpa till med pappersarbetet som krävs för import av fordon till Storbritannien. Exportören skall föra register över sjöfarten i sju år, www.customs.govt.nz erbjuder online-registrering, deklaration, och svar på andra frågor om sjöfarten, inklusive sjöfarten en bil från Nya Zeeland till Förenade kungariket
.
Förberedelse

Innan din bil, se till att fordonet är värt sjöfarten. Om värdet på bilen är mindre än $ 7000, kan det inte vara i ditt bästa intresse att leverera bilen. Köpa en ny bil i Storbritannien kan vara mer praktiskt och kostnadseffektivt.

Grundlig rengöring bilen krävs innan sjöfarten som en försiktighetsåtgärd mot spridning invasiva arter eller sjukdom. Vissa rederier kan erbjuda sig att städa bilen för dig så att det uppfyller införselregler. Det rekommenderas att ånga rengöra bilen, städa all smuts och skräp från fordonet, inklusive underredet. Produkter inom bil måste avlägsnas innan fordonet kommer att accepteras ombord på skepp. Om det finns lösa föremål som måste gå tillsammans med bilen, ger rederiet en annan, dyrare service. Marine försäkring rekommenderar, men en pre-inspektionsrapport krävs från en oberoende försäkring bedömare. Bränslet i fordonets måste minskas till en fjärdedel av en tank eller mindre. Rederier kan kräva att fordonet vara helt tom.
Shipping Bil


Det finns två metoder för sjöfarten en bil internationellt, både med båt. Den föredragna metoden, som också är den mest kostnadseffektiva, kallas RORO, eller Roll on Roll off. De flesta större biltillverkare transportera sina bilar på det sättet. Med RORO frakt, bilen drivs på ett fartyg, säkras till däck inne med hängslen och remmar, och sedan drivs tillbaka av fartyget vid ankomst till destinationen. Det andra sättet att transportera en bil från fartyg

kallas containerfrakt, där bilen är fäst i en container på en närliggande lager, där det sedan fäst vid botten av behållaren med remmar och block. Som förhindrar varje rörelse under transport. Medan dyrare än RORO frakt, gör container shipping omfatta den extra fördelen av att låta personliga tillhörigheter för att resa med bil. Dessutom är containertransporter snabbare eftersom containerfartyg är mer tillgängliga än RoRo-fartyg.

Hamnstaden Auckland i Nya Zeeland erbjuder alla dessa tjänster. Du kan antingen köra bilen till hamnen eller ordna transport med ett rederi. När bilen anländer i Storbritannien, kan ägaren välja att plocka upp bilen vid hamnen eller ombesörja att bilen levererades.
Kusthamnarna

i Storbritannien inkluderar, men är inte begränsade till, hamnen i London, Aberdeen Harbour, Port of Felixstowe, Liverpool, utslagsplatser, och Hartlepool.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146271.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.