Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Definition av Betjänad parkering

Parkeringsservice är en extra service som erbjuds av de mest välbärgade av ställen att göra din upplevelse mycket mer värdefullt där anställda erbjuder att parkera och hämta bilen för din bekvämlighet. High end restauranger, klubbar och hotell är några enheter som erbjuder övervakad parkering som en del av att göra affärer. Även om många ser den här typen av tjänster som en perk, parkeringsservice är mycket mer än så med en arbetsstyrka på tusentals komplett med eget medlemskap Association. Historia

Parkeringsservice infördes på 1930-talet. Stora städer som New York, San Francisco och Chicago ledde uppsving för denna typ av tjänst på grund av knappa parkering på olika arenor. Istället för sina mecenater slösa bort värdefull tid på att leta efter ett ställe att parkera, erbjuds företag övervakad parkering för att eliminera huvudvärk. Under åren har det vuxit från vad som verkade som en nödvändighet för att en lyx. Det är nu en statussymbol för företag och människor som vill ha den fastighetsnära tjänster istället för att hämta sina egna fordon.
Fördelar

Parkeringsservice sysselsätter tusentals arbetstagare över hela USA vid olika företag. Dessa drivrutiner skära ned tiden mecenater spendera på en plats att äta, shoppa eller titta på en film genom att ge snabb service. Parkeringsservice är användbart när förarna åtföljs med små barn eller har massor av shoppingkassar eller bagage att bära eller i fall av dåligt väder eller upptagen trafik utanför arenan.
Funktion /Job Description

en bevakad parkering skötare uppgift är att se till att de uppvisar vänlig pålitlig kundservice när en potentiell kund anländer. Betjänad skötare tar nycklarna från föraren och kör fordonet till en parkerad plats och sedan tar tillbaka det när kunden är klar med sin verksamhet. Genom att erbjuda en snabb, smidig transaktion, har en bevakad parkering skötare som sin kund med utmärkt service som skulle kunna leda till en spets och en remiss till mer affärer för hela företaget.
Betydelsen

Betjänad tjänsten kan vara en symbol för prestige och framgång som vissa företag behöver för att imponera på kunder och kunder. Vikten av en betjänt företags närvaro till sina kunder bär över till deras strikta anställningsförfaranden och övergripande utmärkta prestanda. En sådan hög professionalism skulle belönas genom att vara kvalificerad att vara en del av NVPA, eller National Parkeringsservice Association. Med ett medlemskap ökar bolagets synlighet och sitt rykte genom att uppfylla föreningens höga standarder.
Varning

Olyckor kan inträffa, även när en betjänt förare parkera en bil. Betjänad företag är tänkt att vara helt försäkrade. Att ha en betjänt företag ge försäkringsbevis är ett sätt att se till att dina gäster är skyddade i händelse av incidenter händer. Ansedda betjänt företag kallas ofta från tidigare kunder. Fråga runt för att se vilken typ av feedback du får om företaget du väljer att ge parkeringsservice för dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146197.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.