Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Seat Belt Safety Aktiviteter

Korrekt och konsekvent användning av bilbälten är det bästa och enklaste sättet att vara säker i bilen. Ett barn som lär sig att använda bilbälte blir en tonåring som gör samma sak, och att tonåringen använder bilbälte under hela livet, medan lära andra att göra det. Aktiviteter - lite kul, vissa allvarliga och alla välmenande - kan köra den punkt hemmet eller tjäna som en påminnelse om hur värdefulla och viktiga bilbälten är. Prata dem genom det

om de visar det eller ej, ditt barn varsel allt du gör, och de lär av de saker du säger. När du spänne ditt barn, gör det så att de kan se vad du gör och berätta sätet är att hålla dem säkert i bilen.
Sing A Song

Under sina tidiga skolåren, barn lär sig genom sång. Det finns låtar om säkerhetsbälten, så lär en och sjunga den med dem. Ett exempel kan hittas på http://www.duncanwells.ca/lyrics/buckle_up.htm

Eller, om du är så benägna, bara göra en upp.

Fråga före körning

Oavsett vem du har i bilen, oavsett vart du ska, innan du startar bilen, frågar högt om alla är spände upp. Rutinen kommer att sjunka in, och alla kommer att sätta sina säkerhetsbälten på som en fråga om vana. Se till att barn inte delar säkerhetsbälten eller spände in medan du sitter på någon annans knä.
Ring polisen
p Om du är en lärare eller en vuxen med en grupp barn under din klocka (en scoutledare, till exempel), be din lokala polisen om en officer kan komma med och diskutera vikten och korrekt användning av säkerhetsbälten. Många polismyndigheter har allmännyttig officerare som är specialiserade på att tala till grupper.

Detta kan vara särskilt värdefullt för teenage grupper, såsom en förarens utbildning klasser. Polisen använder ibland verkliga fotografier av slog upp bilar för att illustrera exakt varför säkerhetsbälten är viktiga.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146191.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.