Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Highway Traffic Lagar

I början av 20-talet såg passagen av lagstiftning motorväg trafik. New York State konverterade lagar som reglerar vagnarna "bilar eller motorfordon och alla andra fordon som drivs av el, ånga, bensin eller annan energikälla," men det var inte förrän 1924 att förarna var tvungna att erhålla ett körkort för att ta dessa fordon ute på vägarna. Som trafiken ökade, var lagar passeras för att reglera trafiken och hålla förarna relativt säker. Trafiksignaler

första trafiksignal placerades i London i 1868, enligt Technology Transfer Program vid University of California, Berkeley. Ironiskt nog var det semafor ljus installeras för att styra hästen och gångtrafik. Tidiga trafikljus drivs av mänsklig manipulation. Som auto trafiken utökats, var de signaler och de poliser som verkar skyltarna gett höga montrar eller bås på gatorna för att lyfta lamporna ovanför trafiken så att alla kunde tydligt se anvisningarna. Signaler begränsar infarten till korsningen endast med grönt ljus. Trafiken koden förbjuder inträde i korsningen på gult eller rött ljus. Trafiksignaler med röda, gröna och gula lampor var standardiserade i hela USA under 1935.
Farm Equipment

stater med stora mängder jordbruk reglera användningen av lantbruksmaskiner på motorvägar. Även stora freeway system i Kalifornien Vykort skyltar som förbjuder traktorer och annan jordbruksutrustning från att komma in de huvudvägar. De flesta små Mellanvästern städer reglera lantbruk till landsvägar, men vissa tillåter stora tröskor att ta de viktigaste gatorna i de små städerna. Det amerikanska Department of Agriculture år 2009 rapporterade att de nationella kommittéerna inrättades för att ge rekommendationer för en enhetlig reglering av jordbruksutrustning på allmänna vägar och göra förbättringar av säkerheten i utrustningen för resor.
Hastighet Gränser

trots att majoriteten av vägarna var landsbygden och att USA inte konstruera en Interstate Highway tills Eisenhower administrationen på 1950-talet, var hastighetsgräns lagar först genomföras i början av 1900. Den Indiana generalförsamling 1905 sätta gränser vid 8 mph för kommuner, 15 mph för områden utanför affärsdistrikt och 20 mph för några andra vägar. Delstatsparlament ställa aktuella hastighetsgränser för statliga vägar, och kommunerna bestämmer gränser inom staden och länet. Federal finansiering, exempelvis motorvägen fonder, föreskriva hastighetsbestämmelser knutna till pengar, men påstår kan vägra att godkänna finansieringen att tilldela högre hastigheter.
Bilbältesanvändningen

Den nationella Trafik och Motor Vehicle Safety Act, som antogs av den federala regeringen i 1966 fastställer nationella normer för motorfordon och rekommenderade program statliga inklusive tillståndskrav, trafikstyrning och förslag verkställighet. Lagen mandat slutligen montering av säkerhetsbälten, vadderade instrumentpaneler och vindrutetorkare, men tillstånden kontrollerade beordrat användningen av banden. Kalifornien passerade en tvingande lagstiftning säkerhetsbälten för förare 1986 och 2008 cirka 83 procent av förarna använde bälten, enligt National Highway Traffic Safety Administration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146077.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.