Hur man installerar Servostyrning på en '64 Ford Truck

Installera servostyrning i din 1964 Ford lastbil är ett projekt som sätter din mekaniska kompetens på prov. För konservöppnare, måste du anpassa en låda servostyrning och rattstången till din lastbil. När du har lyckats installera en ny pitman arm på lådan, eftermontering du ett fäste för servopumpen så trissan och remmen etablera sig på en ny fläkt remskiva på motorn. Installationen kräver ofta ändringar för att göra saker passform. Organisera dina normal spårvidd verktyg och sammanställa de komponenter som ska installeras servostyrning i din '64 Ford lastbil. Saker du behöver
normalspår uttag Ratchet och skiftnycklar
box Servostyrning och rattstången
Pitman arm
Servostyrning pump med fäste
Styva kraftledningar styrning med beslag
Triple vevaxelremskivan
Servostyrning bälte
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
styrväxel och Column
1

Rensa området kring den manuella styrväxeln genom att ta bort bromsledningarna och bränsleledningen. Ta bort alla ledningar på området för den manuella rattstången inne i hytten på lastbilen.
2

Ta bort fästet rattstången under instrumentbrädan och dra den manuella rattstången ut. Ta den manuella styrväxeln och den bifogade pitman armen från motorrummet.
3

Installera power fästet styrväxeln i motorrummet, se den längre änden av fästet vetter mot baksidan av trucken. Fäst lådan servostyrningen i fästet med maskin skruvar som du tråden i hållaren och dra åt ordentligt.
4

Sätt spline vid den nedre änden av strömkabeln rattstången genom öppningen i brädan där den gamla kolonnen togs bort. Placera spline vid öppningen i servostyrning rutan.
5

Vrid spline ratten vid den övre änden av kolonnen att anpassa spline växlar som du trycker den nedre änden av kolonnen till styrväxel. Säkra styrstången på plats på insidan av hytten med den ursprungliga fästet rattstången.
Servopumpen
6

Fäst nya pitman armen till utgången axel på servostyrning rutan. Anslut styrstag till armen vid den befintliga styrstaget.
7

Ta bort bygeln från servopumpen. Devise en säker fastsättning för hållaren på sidan av motorn, vilket gör att pumpen remskiva linje med fläkten remskiva på motorn. Ett minimum av två bultar är nödvändigt att hålla fästet på plats. Sätt tillbaka servopumpen till fästet.
8

Anslut styva kraftledningar Steering Fluid mellan servostyrning rutan och pumpen. Dra åt kopplingarna ordentligt vid varje ände av varje rad.
9

bort generatorremmen och fläktrem. Ta bort den befintliga dubbla remskivan från slutet av motorns vevaxel. Bifoga en trippel remskiva på vevaxeln.
10

Installera ett nytt bälte servostyrning på remskiva och ny vevaxel remskiva. Justera bältet så behövs. Sätt tillbaka fläktrem och generator rem till den tredubbla remskiva och justera remmarna. Fyll servopumpen med vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144436.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.