Hur du berätta om din Tundra Har en Bogseringspaket

Några Toyota Tundra lastbilar har en fiberkabel paket , som ibland kallas en bogsering paket . Detta paket består av ett skumt mottagare och en överföring svalare . Överföringen Kylaren är konstruerad för att ge extra skydd för överföring medan du drar . Hellre än att bryta ner din motorrummet för att inspektera överföringen , kan du använda en enkel metod för att avgöra om din Tundra har en fiberkabel paket . Instruktioner
1

sitta i Tundra s förarsidan sits . Undersök den mellersta delen av instrumentbrädan runt luftkonditioneringen kontrollpanelen .
2

Leta efter en knapp under luftkonditioneringen kontrollpanelen märkt " Tow /Haul . " Detta är knappen Toyota rekommenderar driver när du drar en släpvagn . Om din Tundra har knappen , den har en fiberkabel paket . Om den inte gör det , behöver Tundra inte en bogsera paket .
3

Steg utanför Tundra till den bakre stötfångaren . Titta under mitten av den bakre stötfångaren . Du bör se ett metallföremål fäst vid ramen . Kanten kommer att utskjutande från under stötfångaren. Detta torg objektet är skumt mottagaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144409.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.