Hur man kan förbättra en lastbil

Om du kör din lastbil och en dag du inser att det inte fungerar riktigt som det gjorde när du först köpte, kan det vara dags att överväga förändringar som du kan göra, även om de prestanda har inte sjunkit till "fattiga". Till exempel kan du välja att köra din bil lite mer långsamt, du kan använda en annan typ av olja, kan du täcka vissa delar av bilen under körning. Instruktioner
1

Utvärdera din lastbil. Ta den till en mekaniker för en kontroll. Efter undersökningen är över, ta anteckningar på vad han säger är fel med det så att du kan göra en kvalitet beslut om vad du vill göra.
2

Byt ditt avgassystem. Gå till flera affärer. Ställ frågor till de återförsäljare om pris och prestanda. Välja en beroende på hur mycket du vill öka din lastbil prestanda makt.
3

Kontrollera din sändning. Undersök dina redskap för att se om att flytta dem är lika enkelt som när du köpte din lastbil. Lyssna noga på hur din sändning presterar när du joggar eller går på tomgång. Byt ut vid behov. Enligt SportTruck hemsida, är överföringen beror på en förändring varje 100.000 miles.
4

Fokusera på din olja. Byt din olja till en av lägre tjocklek. Vänta tills din nästa oljebyte att göra det. Enligt SportTruck webbplats, kommer detta att öka effektiviteten i din lastbil, och minska olje pumpproblem i dina motorer.
5

Öka din körsträcka per gallon genom att köra långsammare. Som SportTruck hemsida säger, kunde köra med en "lead fot" få dig att gå till bensinstationen mer regelbundet.
6

Minska dra i aerodynamiken på din bil. Sätt påkörning gate ner. Använd tonneau täcker för att täcka upp på flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143527.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.