Hur du säkerhetskopierar en släpvagn med hjälp av en främre Hitch

Front dragkrokar är en bekvämlighet när det gäller att backa släp i trånga utrymmen. När din upplevelse av underlag släp av speglar är begränsad, kan vara kompetent att se vart du ska åstadkommas genom att ha släpet framför dig. En främre dragkroken är också till hjälp när du säkerhetskopierar trailern runt en stram hörn. Använda en främre dragkrok kommer också att hjälpa dig att bli mer bekant med hur en släpfordonet rör som det underlag på plats. Instruktioner
en

Travel till önskad plats med släpvagnen på baksidan hitch av fordonet. Säkerhetskopiera en släpvagn med frontlyft är bara för mycket korta sträckor. Försök inte att köra fordonet mer än ett par meter med en släpvagn kopplad till framsidan av det.
2

Chock släpets däck och haka släpet bakifrån skumt. Vänd fordonet runt så att den är vänd tungan på släpvagnen. Haka tunga släpet till dragkrok framtill på fordonet. Addera 3

tillbaka bilen upp, drar släpet på framsidan av det tills du kan se klart plats i När släpvagnen måste backas.
4

Kör fordonet framåt för att börja backa släpet på önskad plats. Kom ihåg att när du slår bilen till höger, kommer den bakre änden av släpvagnen gå till vänster. Även när du slår bilen till vänster, kommer den bakre änden av släpvagnen gå till höger.
5

Chock släpets däck och haka släpet från frontlyft när den har ett säkert stöd på plats. Backa bilen bort från släpvagnen. När släpvagnen måste flyttas igen, kan det fästas till trepunktslyft och drivs från vagnens läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144331.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.