Hur man lägger in en plog på en 1986 Chevy Pickup

Bladet , kvadrant och A - frame av en snöplog kan oftast monteras en gång och lämnade monteras förutsatt att du har utrymme för att lagra den . Om du lämnar hissen - mount montering monteras på 1986 Chevy pickup , tillsammans med plogen lampor , sätta på plogen blir en fråga om lastning bladarrangemanget - med dess fäste kvadranten och A - ram - på hissen mount , fästa kedjor och slangar . Detta kommer att göra det möjligt för trucken att användas för andra ändamål mellan snöstormar . Instruktioner
1

Linje A - frame öron med kopplingen klackarna på plogen fästet och haka kedjan . Passa örat hålen med klacken fästen med hjälp av kedjan att höja hissen kanalen . Använd plogen kontrollen för att göra detta .
2

Dra kedjan tight efter att släppa kniven och sedan lyfta bladet till flytläge . Prova ett par gånger för att se till att kniven höjer och sänker .
3

Flytta strömbrytare från fabriken tänder att plöja lampor , och engagera fyrhjulsdrift . Sedan parkera lastbilen utåt för att vara redo för jobbet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144314.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.