Hur Till Nivå A Chevy 2500HD

Bogsering, last och tillägg, som snöplogar och verktygslådor är de tre huvudsakliga faktorer som spelar in när man försöker hålla din Chevy 2500HD nivå. Vikt på släpvagnens kan vikten för släpvagnen tungan och andra periferier påverkar nivån vid bogsering. Fyll i sängen kan påverka övergripande nivå, och belastningen på framsidan --- som en snöplog kan påverka nivån där. Det bästa sättet att utjämna en Chevy 2500HD är att följa med maximal specifikationer som lämnas av tillverkaren. Instruktioner
1

Pumpa upp fordonets däck till den maximala rekommenderade trycket som bestäms av pate på förarsidan dörrkarmen. Detta kommer att hjälpa till med nivån vid bogsering, plöjning och dessutom bära en last.
2

Följ TWR, även kallad Betyg Släpvagnsvikt, för fordonet att på din Chevy 2500. TWR beräknas under antagande att fordonet har endast föraren ombord, men den innehåller trailer utrustning. Subtrahera last och ytterligare passagerare från TWR. TWR kommer att listas i bruksanvisningen och varierar med axeln ranson och andra variabler modell.
3

Kontrollera att tungan vikten är inom parametrarna. De 2500HD kan använda en maximalt 1500 £ tungan för en viktfördelning-typ hook-up och 2500 £ för ett femte-wheel. Valde den kortaste skumt förlängningen att positionera Hitch bollen så nära fordonet som möjligt.
4

Kontrollera vikten på varje verktygslåda som du har installerat i sängen och subtrahera det från Gross Vehicle Vikt. Likaså med en snöplog, kommer snöplogen minskar nyttolasten fordonet kan bära upp fronten, och orsaka nivå frågor. Lägg räknaren ballast i sängen om, säga att du har installerat en 700 £ snöplog och bär passagerare i hytten. Kontrollera axelns betyg i bruksanvisningen för korrekt främre och bakre viktsförhållanden distributionskanaler som de hänför sig till avståndet plogen är framför axeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144315.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.