Hur man mäter Trailer vikt med en tryckvakt

Gross släpvagnsvikt, eller GTW, är ett mått på en släpvagn hela totalvikt. Du kan upptäcka det genom bogsering trailern till certifierade lokaler där det finns operativa drive-on/drive-off skalor, ofta vid bilen stannar, DMV inspektion stationer, återvinningsvarven och företag som tillhandahåller landskapsarkitekter. Du kan bestämma en släpvagn tunga vikt, men med hjälp av en särskild skala ibland kallad en tryckvakt. Saker du behöver
Tryckvakt Support skala
(tillval)
Visa fler instruktioner
1

Tow släpet till en platt, nivå bit mark. Ta bort all last från släpet och se till att däcken är helt uppblåst enligt specifikationerna.
2

Använd domkraften trailer tungan för att höja tungan tills trailerchassiet är ungefär i nivå med marken.

3

Leta skalan tryckvakten omedelbart under tungan mottagaren. Konsultera skalan anvisningar för korrekt drift höjd. Om det måste vara inom ett visst avstånd från tungan mottagaren att ge en korrekt behandling, men släpet tungan är för hög för att rymma skalan, höja skalan på en solid bas, såsom ett betongblock.
4

Använd tungan jack för att göra det möjligt för mottagaren, som ibland kallas kopplaren, att stiga ned över toppen på uttaget. När jack platta eller hjul är från golvet, läs tungan vikt på ratten kopplad till tryckvakten skalan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144201.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.