Hur man designar en 78 Ford F100 Custom

Fords slutet av 1970 eran F-100 pickup ger en solid grund för modifiering. Ford lastbilar av denna epok delad front-end design med Broncos och är populära bland entusiaster på grund av deras enkla att lokalisera delar och användarvänliga modifieringar. Denna speciella Ford lastbil kan modifieras till en gata rida eller i ett off-road truck beroende på dina inställningar. Du kommer att behöva göra några grundläggande beslut innan du faktiskt börjar anpassa processen, men när du har din egen lastbil utformade kommer du att ha din alldeles egna 1978 Ford F-100 pickup. Instruktioner
1

Bestäm om du vill att den här lastbilen är en anpassad trail lastbil eller en personlig street rod. Om du ska åka off-road sträckan kom ihåg att du kommer bee söker robusthet hela din design. Väljer att förvandla din 1978 Ford F-100 till en gata hot-rod kommer att styra dig i riktning snygg och stilren.
2

Välj markfrigången för din 1978 Ford F-100. Om du tänker på off-road rutt du vill lyfta ditt fordon. En suspension lift ökar fjädringsväg och markfrigång, men till en högre kostnad än en kropp-lift som bara väcker markfrigång. Om att släppa din bil överväga vägar du kommer att färdas på och justera dina önskningar därefter.
3

Välj ett hjulpar för din egen Ford F-100. För dem som väljer att gå off-road riktning i sin egen design, överväga fälgar med beadlocks. Om du går för en street style för din lastbil, överväga att öka storleken på fälgar från dina lager enheter. Observera att kommer verkligen lågprofildäck kan öka risken för fälg skador från gropar.
4

Besluta om en stötfångare behandling för din lastbil. För dem som väljer en off-road anpassning väg du kommer lägga tail light omslag, vakter pensel och vinschar samt krokar återhämtning. Om du ska förändra din Ford F-100 till en hot-rod street lastbil ersätta fabriken krom stötfångare med flush, matcha bilens färg enheter att lägga ett elegant utseende till din pickup.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144126.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.