Hur Säng Mount Vändskivskoppling

De flesta lastbilar har någon form av dragkrok installeras på antingen stötfångare eller ram, men de kan bara användas för att bogsera så mycket. Om du verkligen vill att dra stora objekt, är ett sätt att göra det för att installera en Vändskivskoppling. Detta fästen i mitten av sängen, och låter dig dra hästtransporter och även släpvagnar traktor, beroende på vikten din bil är kapabel att dra. I det här fallet är projektet fordonet en 2009 Chevrolet Silverado HD, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Factory reservdäck verktygslåda
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Vändskiva kit
Måttband
Körnare
Hammer
Drill
Metall borr Billiga 2-mul-by-1-fot block av 1/2-tums tjock trä
skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Ta fabriken reservdelar kit däck verktyg från insidan av fordonet och använda verktygen inuti att sänka fabriken reservdäcket. Placera den åt sidan, eftersom när vändskivan är installerad, kan det installeras.
2

skruva isär regulatorn fabriken broms på förarens rambalk ovanför axeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva fast fästet under den femte hjulsats med samma 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Ta bort den främre konsolen från vändskivan kit och placera den i sängen. Använd måttband för att se till att den är centrerad från sida till sida i hjulhusen, och är djupet från slutet av sängen som anges av tillverkaren i bruksanvisningen för det femte hjulet kit. Placera körnare i monteringshålen för det främre fästet och pundet ett märke på sängen golvet med hammaren på stansen.
4

Borra upp hålen markerade med stansen i steg 3 med en borra och en 1/8-tums borr. Detta är en pilot hål, så du kommer att kliva upp i storlek när du går. Innan du borrar förarsidan av konsolen, ta block av trä och skjut den på toppen av gastank genom fender väl. Detta kommer att stoppa dig från att oavsiktligt borra genom bädden och tanken. Byt till en 9/16-inch borr, sedan öppna upp pilothålen till denna storlek.
5

Skjut ramens fästen som medföljer satsen på ramen, strax nedanför de hål du borrade i sängen golvet. Det är fabriken hålen i ramen att detta fäste ställer upp med. Använd hårdvaran medföljer satsen för att skruva sidofästena till ramen och dra åt dem bara med händerna så att konsolen kan justeras. Bultarna bör gå från insidan av ramen ut. Skruva fast hållaren du installerade i steg 2 till ramen konsolen med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
6

Skjut distansblocken medföljer vändskiva kit mellan de låga fläckarna i sängen och det femte hjulet främre fästet, sedan släppa vagnsbultarna genom front mount, blocket och sängen golvet. Krypa under och fästa muttern till dessa bultar genom ramen parentes.
7

Placera Vändskivskoppling på fästena på främre fästet i sängen, sedan placera den ner på sängen golvet. Placera den bakre konsolen ur satsen på vändskivan och använda måttband för att se till att den bakre konsolen är fyrkantig med den bakre delen av bädden. När är det, använd hålslag och hammare för att markera hålen i fästet på golvet. Borra ut som du gjorde i steg 4 och skruva dem till ramen konsolerna med vagnsbultarna och muttrar ingår i satsen.
8

Dra all hårdvara på ramen och Vändskivskoppling använder en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140931.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.