Dumper Typer

En dumper, även kallad en dumper eller en produktion truck är ett fordon som konstruerats för att transportera material till och från en byggarbetsplats. Dumprar använder en hydrauliskt manövrerad RAM monterat på sin rygg. Kolven lyfter innehållet från lastbilen som ska deponeras på platsen för konstruktionen. Standard dumper

En standard dumper har en lastbil chassi monterat på en soptipp kropp. Kroppen höjs och sänks med en hydrauliskt driven RAM lift som är monterad mellan kroppen och förarhytten. En standard dumper har en axel framhjulet och en eller flera axlar baktill, monterad med dubbla hjul på båda sidor. Typiska versioner av standard dumper inkluderar sex-hjuling och 10-hjuling dumper.
Transfer dumper

En överlåtelse dumper är en vanlig lastbil med av släp. Vagnen är laddad med aggregat (smuts, grus, asfalt, sand eller annan erforderlig byggnadsmaterial). Vagnen är utrustad med en annan container, som kallas B-box, som drivs hydrauliskt, pneumatiskt eller elektriskt. Det rider från ramen av trailern till soptippen rutan av de viktigaste lastbilen, som kallas En låda. Detta gör det huvudsakliga lastbil att transportera ytterligare material och ändå upprätthålla en effektiv manövrerbarhet. En variant av överföringen dumper är det tredubbla överföring tåget, som består av två extra lådor släpande bakom huvudsakliga lastbilen. Lådorna, B och C, aktiverar lastbilen att bära mer last än möjligt med standard A /B-transfer dumper.
Superdump Lastbil

dumper försedd med en lastbärande, löpaxel som kan lyfta upp till 13.000 pund. Axeln spår cirka fyra meter bakom den huvudsakliga flaket. I genomsnitt kan en superdrump lastbil transportera 26 ton last per resa. Löpaxel använder sina två hydrauliska armar för att hjälpa rensa flaket utanför sin last. En superdump lastbil överstiger investeringen, produktivitet och last som en vanlig dumper.
Site dumper

En vanlig webbplats dumper är en 2-axlad släpvagn är dras av en traktor. Trailern dumpar materialet antingen till vänster eller höger med hjälp av hydraulcylindrar. En webbplats dumper ger snabb avlastning av material. Side dumprar erbjuder mer motstånd mot att välta än andra typer av typer dumper. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140797.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.