Vad Två Punkter på Brake Slangar skulle orsaka Lastbil misslyckas en årlig kontroll?

En Department of Transportation inspektion av ett kommersiellt motorfordon omfattar nästan varje del av dragbil och släpvagn. Luftbromsar är en av de viktigaste områden som behöver vara i gott skick. Skav

Chafing uppstår när luften slang eller rör gnids mot ett annat rör eller föremål. Gnugga det yttre skyddet av av röret försvagar området, vilket kan orsaka en bristning och luft förlust. Addera Läckor

En läcka i luftslang skulle vara hörbart. Hearing även ett litet luftläckage skulle innebära att slangen har misslyckats eller anslutningarna har blivit defekt.
Sprickor

Små hårfina sprickor i det yttre skyddet för slangen - kallade värme kontroll sprickor - är orsakar inte för misslyckande. Dock kommer externa sprickor som öppnas när nära inspekteras leda till att slangen att passera inspektion.
Crimp
Slangar ska vara i gott skick för att klara en inspektion.

pressning eller veck på slangen kan förhindra korrekt luftflöde till och från bromscylindern. När luft inte kan passera in i bromskammaren kan bromsarna inte hålla eller bromsa fordonet. En förlust av luft skulle orsaka att bromsarna att engagera och låsa, vilket skulle hindra fordonet från att röra sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143719.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.