Hur man väljer en snöplog

Medan resten av världen sjunga med i refrängen till "Winter Wonderland," åkare mitt i vintern är ofta bekämpa elementen att ploga snö bort av vägar och uppfarter. Välja en snöplog som kan stå upp till storm och få jobbet gjort snabbt är ett jobb som kan vara en svår en uppgift som plöjer sig. En plog måste passa din budget och samtidigt tjäna dina behov. En bra plog, men kommer att pågå år och kör ytor säker på vintern. Instruktioner
1

Välj ett önskat pris för ditt nya snöplog, inklusive kostnaden för att montera riggen. Snöplog kostnader kan variera från $ 2.000 till $ 5.000 eller mer beroende på hållbarhet och om plogen var avsedd för personligt eller kommersiellt bruk.
2

Ring en lokal snöplog återförsäljare och få en lista över snöplogar i din prisklass och den erforderliga monteringsverktyg för varje. Mest lastbil och lastbil återförsäljare utrustning i snörika områden bär en mängd olika snöplogar att välja bland.
3

Välj en bladform, antingen rak eller V-formade. V-formade blad är idealiska för isig, packad snö medan rakt blad fungerar bra för att helt enkelt trycka på snön vid sidan av en väg eller parkeringsplats.
4

Begränsa din lista till några snöplogar med både pris och blad stil som passar ditt mål. Forskning tillverkarens hemsida för varje snöplog för att se till att dess vikt, storlek, och monteringsverktyg är förenliga med märke och modell av din bil. Eliminera inkompatibla modeller från listan.
5

Sök efter konsument recensioner av snöplogen modellerna kvar på din lista. Leta efter totalt Omdömen om varumärken gör dessa snöplogar. Leta efter röda flaggor som utrustningsfel, rost och monterings svårigheter. Eliminera eventuella dåligt omdömet plogar från din lista.
6

Gör ett slutligt urval från den återstående listan över kompatibla och väl omdömet snöplogar, välja en snöplog som du känner passar både din bil och dina behov baserade på ovanstående kriterier.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143487.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.