Hur man bygger en docka trucklastning

Truck lastkajer används på kommersiella platser för att enkelt och effektivt lasta material från baksidan av en lastbil, som sträcker sig från en pick-up truck säng till lasten som är inne i en 18-hjuling . Dessa lastkajer är gjorda av cement eller trä och är byggda för att en minsta höjd så att lastbilen kan säkerhetskopiera till lastkajen och ytorna kommer att vara lika eller åtminstone nästan lika. Saker du behöver
3-4 ton cement
Träram
Kraftig betongborr
5-10 industriella bultar
skum eller gummiläppar
Visa mer Instruktioner
Bygg en lastbil lastkaj
1

Skapa en ram av trä på utsidan av byggnaden eller lager där du vill att lastbryggan ska byggas. Se till byggde träram upp till höjd av minst 4 till 5 meter, så att det kommer att hålla allt av betongen du kommer att hälla in i den. Använd tunga träbitar som kan hålla upp minst ett par ton betong.
2

Häll betongen i ramen du har konstruerat. Häll det ska vara minst 20 inches i höjd, som är den minsta höjd ett steg skåpbil, enligt Blue Giant hemsida. Men om du gör konstanta stora leveranser från de stora 18-hjulingar, bygga lastkaj högre upp till cirka 48 inches i höjd.
3

Låt cementen torka så länge nödvändigt. Ta träramen efter några dagar för att observera de nedre delarna av betongen och se till att det har torkat innan du fortsätter att arbeta på det.
4

borrhål i sidan av torr cement och installera långa remsor av metall, gummi eller skum längs den övre kanten av lastbryggan. Detta kommer att skydda lastbryggan från den tunga, skadliga skadar från stötfångarna av lastbilar som kommer i kontakt med den. Utan dessa stötfångare, kommer den övre kanten (som är den viktigaste kanten) av belastningen spricka och falla sönder, tvingar dig att spendera tid och pengar rekonstruera den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143286.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.