Specifikationer för Suzuki Carry Lastbilar

Suzuki Carry lastbilen har varit på vägarna runt om i världen sedan 1960-talet. Denna populära och små utilitaristiska lastbil har många användbara funktioner för att hjälpa till med din dag och transportarbete. Lastbilen har låg gas körsträcka. Den lilla storleken gör den perfekt för parkering i trånga utrymmen och körning på smala vägar. Ändringar som höger-eller vänster-Handstyrningen alternativ hjul lägga till mångsidigheten av denna japanska fordon. Mekaniska

Suzuki Carry lastbilar har en tre-cylindrig, vätskekyld, 660cc bensinmotor. Den finns med antingen en fyra-eller fem-växlad manuell eller automatisk växellåda. Den 8-liters tank kräver användning av blyfri bensin och bränsle priser förbrukning på mellan 40 och 50 mpg i staden. Två låga /höga vägbelysning erbjuder säker resa på natten eller under molniga dagar. In-dash belysning, blinkers, parkering och bromsljus och bakre backljus är all standardutrustning. Den 12-volts elsystem har solid-state tändning och ett 12-volts batteri. Lastbilen erbjuder oberoende främre och bakre fjädring, med framsidan med fjäderben fjädring och spiralfjädrar, och den bakre har bladfjädrar och stötdämpare.
Body

Suzuki Carry Trucken är klassificerad som en minitruck av alla standarder. Den fyrkantiga stål-frame hytt ståtar unibody konstruktion med en stor vindruta. Ett brett, svart plast stötfångare skyddar fronten från denting. Mått för denna korta lastbil mäter 3675 mm lång, 1780 mm hög och 1475mm bred. Denna lilla lastbilen, som bara finns i vitt, har två dörrar och två säten. Metallen flaket är ledad på sidorna och bak med paneler som viker ner 180 grader för att ge en helt plan yta för att bära laster.
Funktioner

Valfria funktioner på Suzuki Carry lastbilen är enheten typ. Denna lastbil tillverkas både som två-och fyrhjulsdrift. Lastbilen erbjuder rack-and-pinion styrning, med ratten placerad standard på höger sida av fordonet. Platserna är byggda med tyg-trimmade klädsel. En enkel radio med två små högtalare är standard. Välj standarddäck stadens väg eller få terränggående sorter för fyrhjulsdrift. Främre bromsarna har ventilerade skivbromsar, medan bakaxeln har trumbromsar. Säkerhetsfunktioner inkluderar vindrutetorkare, säkerhetsbälten, två justerbara sidospeglar och en insida-centrerad backspegel. Luftkonditionering är valfritt, men en värmare är standard utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142980.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.