1996 GMC Sierra 5.0L specifikation

I årsmodell 1996, åtnjöt GMC Sierra pickup förbättringar dess Vortec motor, enligt Edmunds.com, inklusive mer makt. En enklare koppling design i de manuella växellåda modeller gjort det lättare att köra. En av de mindre modellerna av 1996 GMC Sierra hade en 5,0-litersmotor med specifikationer för att komplettera sin lägre effekt. Motorspecifikationer

Enligt MSN Autos, var 5,0-litersmotor endast tillgängligt i Club Coupe med en sex-och-en-halv-fot säng. Denna storlek GMC Sierra hade både fyra-wheel-drive och bak-hjulsdrivna modeller, men bara två-hjulsdrivna modellen hade 5,0-litersmotor medan fyra-wheel-drive-modellen hade en 5,7-litersmotor. Den 5,0-liters V-8 motorn levererade 230 hästkrafter vid 4.600 rpm och 280 foot-pounds av vridmoment vid 2.800 rpm.
Transmission Specifikationer

På 5,0-liters Club Coupe, var fem-växlad manuell växellåda med överväxel standard medan fyra-växlad automatlåda med överväxel var frivilligt.
Seating specifikation

Denna version av Club Coupe hade sex stolar med säkerhetsbälten, med en bänk med dig säkerhetsbälten fram och en bänk med tre säkerhetsbälten i baksidan av hytten. Men det fanns bara två dörrar, så framstolarna måste fällas ned för att komma åt baksidan.
Bränslespecifikationer

5,0-liters bak-wheel- drive Club Coupe sex-och-en-halv-fots modell fick bättre bränsleekonomi än fyra-wheel-drive pickup, uppnå 15-16 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen, enligt MSN Autos. Den använde vanlig blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142979.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.