Specifikationer för 2002 års Mazda Titan

Alla har sin favorit märke av lastbilen , men Mazda Titan har en kultstatus både här och utomlands . Denna udda ser lastbilen säljs nästan uteslutande i Japan , och har döpts om , men du kommer ändå att få webbplatser dedikerade till det . Tidsplan

Den första generationen av Mazda Titan bildades 1971 . Generationer 2 till 4 skapades 1980-2004 . Under år 2004 var lastbilen omdöpta Isuzu Elf . Denna lastbil är i sin sjätte generation , fortfarande överlevande under Isuzu namnet .
2002 Specifikationer

2002 Titan var en del av den fjärde generationen från Mazda , strax innan det blev skyltas Isuzu Elf . Detta var ett kommersiellt fordon , släpptes i maj 2000 . Den hade en Bushido motor och en 1 ton lastkapacitet . Det är ett dieselfordon . Valet av motor är antingen en 4 eller 6 cylindrig , som tros vara från Perkins , enligt MazdaTitan.com . I tidigare versioner , det var ett val av bakre ändar som inkluderade en säng , bricka topp eller hydrologiska lyftplattan .
Som kan köra ?

Mazda Titan fortsätter att produceras och säljs för kommersiella ändamål . Det är för närvarande i sin sjätte generation och är endast tillgänglig i Japan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142753.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.