Tips till Säkerhetskopiera en Semi lastbil i en gränd

Tålamod, säger de, är en dygd, särskilt för lastbilschaufförer. Och kasta in några nerver av stål när du pratar om hur du säkerhetskopierar en 80.000 pund trailer till en gränd. Tänk på att det tar några drivrutiner år att finslipa sina färdigheter uppbackning. För de flesta förare, är stöd en trial-and-error process. Övning ger färdighet

Beakta mer erfarenhet drivrutiner eftersom de tillbaka upp i en gränd. Sedan gå och öva i din lastbil. Fokus när du gör detta. Radion ska vara avstängd när du ska bara koncentrera sig på uppgiften. Detta avser även de gånger då du är trött. Försök att väcka dig något innan du försöker dra bort denna manöver. Det handlar om att forma goda vanor.
Ingen Clutch

Överanvända din koppling kan få den att bära ner. Låt det ut som du säkerhetskopierar, och fortsätt på tomgång, om du måste sluta. Tänk på att när en koppling blir för varmt, blir det svårare.
Dra framåt

Försök dra framåt, snarare än att försöka korrigera din rutt som du fortsätter säkerhetskopiera. Detta gäller särskilt om du säkerhetskopierar in i en vinkel som kommer att driva din släpvagn in i väggen, eller om du säkerhetskopierar in med lite utrymme att skona mellan din släpvagn och väggen.
GOAL

Förkortningen GOAL står för komma ut och titta. Lita inte enbart på dina speglar. Rulla dina fönster ner och sticka ut huvudet för att se tillbaka. Om du är osäker på om något som kan hindra din väg, få ut av din bil och ta en titt. När du inte använder dina speglar, kontrollera att de är rena och korrekt justerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142742.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.