2007 Toyota Tundra Specifikationer

Sju år efter dess införande 2000, Tundra 2007 Toyota erbjuds ett val att konsumenterna i fritids pickup lastbilsmarknaden. Edmunds rapporterar att de 2007 Tundra som en ökning av makt och användbarhet som behövs för att sätta upp det på samma mark med inhemska lastbilstillverkare. Med 2007 Tundra, lagt Toyota tillräckligt förbättringar att göra fordonet en spelare i pickup lastbilsmarknaden. Body

Toyotas 2007 Tundra lastbilen kom i både vanliga och begränsade versioner med fyra-hjulsdrivna och bak-wheel-drive trim alternativ. Det erbjuder också regelbunden cab, dubbelhytt och CrewMax alternativ för kroppsform med ett val av en 6,5-fot eller 8-fot säng för de regelbundna och Double Cab former.
Engine

2007 Toyota Tundra är en 4,0-liters, V6-motor som standardutrustning. Uppgraderingar erbjuder ett val mellan en 4,7-liters och en 5,7-liters, V8-motor. Den 5,7-liters V8 ger maximalt 381 hästkrafter jämfört med 236 hästkrafter finns med 4,0-liters, V6-motor.
Transmission

2007 Toyota Tundra erbjuder endast en automatisk växellåda. Modeller med den mindre V6 och 4,7-liters V8 är utrustade med en fem-växlad automatlåda, och modellen med 5,7-liters V8 kommer med en sexväxlad automatlåda. Addera Bogsering

2007 Toyota Tundra har mer dragkrok än tidigare Tundra modeller. En Tundra med bakhjulsdrift kan dra upp till 18.000 pounds. En valfri bogsering paket erbjuder ytterligare dragkapacitet.
Miltal

regelbundna hytten modell med V6-motor och bakhjulsdrift får bästa körsträcka bland de 2007 tundras på 17 miles per gallon i staden och 20 mpg på landsväg. Den CrewMax hytt modell med en 5,7-liters V8-motor är den minst bränsleeffektiva, få 14 mpg i staden och 18 mpg på landsväg.
Funktioner

Standard funktioner för bak-wheel-drive-modellen inkluderar luftkonditionering, CD-spelare och möjligheten att sätet tre personer. På fyra-wheel-drive-modellen, innehåller standardfunktioner de rear-wheel-drive funktioner plus fönsterhissar och makt lås. Den begränsade versionen erbjuder läder och makt säten som standard. Den dubbelhytt har plats för upp sex personer, medan CrewMax hytten rymmer fem. Toyota erbjuder också ett navigationssystem, taklucka, backup kamera, Bluetooth-aktiverade ljudsystem, 20-tums hjul och en off-road-paketet som tillval. Addera Safety

Den 2007 Toyota Tundra har låsningsfria bromsar, antispinn, stabilitetskontroll och förare, passagerare och sidokrockkuddar som standard säkerhetsfunktioner. Fordonet har inte några ytterligare säkerhetsåtgärder alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142506.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.