Problem med GMC Utjämning Kits

Leveling kit kan användas på GMC lastbilar för att höja den främre änden av trucken. Genom att höja den främre änden av trucken kan sitta och resa nivå med botten av lastbilen. Detta kan vara fördelaktigt när dragande last. Många GMC åkare höja den främre änden av deras lastbilar helt enkelt av estetiska skäl. Installera en utjämning kit kan skapa vissa problem till andra delar av en GMC truck som ägarna bör tänka på i förväg. Underlåtenhet att ta itu med dessa problem under utjämningen kit installation kan skada komponenterna i truckens fjädring. Dragstänger

vinkel GMC dragstänger byts en gång utjämning kit har installerats. Detta är ett problem för ägare som använder sin lastbil för off-road körning eller som installerar överdimensionerade däck efter att lyfta den främre änden. Den fabriksinstallerade dragstänger vid denna vinkel kan böjas eller brytas under påverkan. För att lösa problemet ägare ska installera efter fabriks dragstänger som är utformade för vinkeln skillnaden skapas av utjämning kit.
Shocks

Nya chocker måste installeras efter en utjämning kit har lagts till den främre änden av en lastbil. Lager chocker är inte konstruerade för den utökade utrymmet mellan axeln och hjulet väl. Medan beståndet chocker skulle kunna installeras, kommer utjämningen kit har minskat mängden resor chockerna måste använda för att absorbera stötar och skakningar. Resultatet är en grov och obehaglig rida när chocker slog i slutet av den tillgängliga slaglängden.
Alignment

få trucken linje är avgörande efter att ha lagt en hiss-utjämning kit. Under utjämningen processen hjulen behöver justeras. Underlåtenhet att anpassa den främre änden resulterar i dålig däckslitage och trucken kommer sannolikt dra åt ena eller andra sidan under resa. Vid höga hastigheter kan vibrationer kännas i trucken om hjulen inte har justerats. Många anpassning butiker kommer att förbise betydelsen av hjul eftersom de inte är relaterade till däckslitage. Men när den främre änden av trucken lyfts hanteringen kommer att förändras om hjulen inte justeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142671.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.