Felsökning en 2010 Sierra Bluetooth

Den 2010 GMC Sierra är utrustad med Bluetooth-kompatibilitet, vilket gör att du trådlöst ansluta din Bluetooth-aktiverade mobiltelefon med din lastbil. Medan du kör, kan du ringa och besvara samtal på telefonen utan att behöva hålla telefonen i handen. Den 2010 Sierra stöder anslutningar med så många som fem mobiltelefoner. Vid vissa tillfällen har Bluetooth-funktionen inte fungerar. Genom att felsöka Bluetooth-systemet och se över processen för att koppla ihop telefonen med lastbilen, kan du fixa ofta problemet. Instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till "On /Run" eller "ACC /tillbehör" för att använda Bluetooth-funktionen. Bluetooth-funktionen fungerar inte när tändningsnyckeln är i läge "Off".
2

Park 2010 Sierra när du kopplar ihop din telefon med lastbilen. Ihopkopplingsprocessen fungerar inte om fordonet är i rörelse.
3

Flytta telefonen så att den ligger inom 30 meter från 2010 Sierra. Den maximala räckvidden för Bluetooth-systemet är 30 meter.
4

ihop telefonen med 2010 Sierra. Tryck och håll nere "Push to Talk"-knappen tills du hör "Ready" och sedan ett pip. Säg "Bluetooth" och du kommer att få höra "Bluetooth-klar" och en ljudsignal. Säg "Pair" och 2010 års Sierra kommer att svara med en PIN-kod. Skriv ner PIN-koden. Sök efter tillgängliga Bluetooth-enheter på din mobiltelefon, en funktion som ofta återfinns under "Inställningar" och "Bluetooth" menyer på telefonen. Välj "General Motors" från listan över tillgängliga enheter och använder telefonens knappsats för att ange PIN-koden. Den 2010 Sierra kommer att be dig om ett telefonnummer, som du måste säga högt. Lastbilen kommer att bekräfta ihopkopplingen genom att upprepa namnet du sagt och säger "bekräftas."
5

Stäng av alla andra mobiltelefon du parat till 2010 Sierra om det är i bilen på tiden. Trucken kan endast ansluta till en Bluetooth mobiltelefon på en gång och det väljer telefonen bygger på beställning i telefonen kopplas ihop med 2010 Sierra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142478.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.