Konvertera en Crew Cab Into sovutrymmen

En manskapshytt är en förlängd framåtvänd, bak-sittgrupp gemensamt i pickup lastbilar. Besättningen hytten ger fler passagerare att sitta i hytten och ger alla i hytten mer utrymme än en traditionell lastbilshytt. Även manskapshytter kan göra körningen bekvämare, vissa människor behöver sova i dem medan dragande last längdskidåkning eller utföra andra krävande uppgifter. Även manskapshytter inte är konstruerade för att vara motellrum, kan du konvertera dem till sovutrymmen då behöver vara med lite förberedelser. Saker du behöver
Foam pad
Sovsäck
Sheet Pillow
eller filt
mobiltelefon eller väckarklockan
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft upp armstödet mellan sätena om möjligt. Du kommer att ha en mycket jämnare sovyta om du kan göra framsätet en lång bänk utan några hinder.
2

Lay ett liggunderlag ner över sätena för att ge dämpning. Skumkuddar normalt säljs för sängar och de kan lätt skäras ner till dimensioner manskapshytt sätet. När den inte används, kan dynan rullas upp och lagras i ryggen.
3

Placera en sovsäck över plattan. Detta bidrar till att göra dig mer bekväm och samtidigt skyddar dynan mot att bli smutsig från svett eller hud olja. Sovsäckar är lättare att rengöra eftersom de kan kastas rätt in i tvättmaskinen.
4

Placera en kudde på ena änden av hytten och fastställa på längden över hytten, vila huvudet på kudden.
5

täcka dig i ett lakan eller en filt.
6

Placera en väckarklocka ner på brädan av hytten så att den kan väcka dig när du behöver komma upp. En mobiltelefon är också användbart för detta eftersom de flesta sorterna kommer med en larmfunktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142429.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.