Så monterar du ett Canopy på en pickup

Lägga till en baldakin, även kallad "topper" eller "cap", till din lastbil kommer att ge skydd för gods från både väder och stöld. Pickup skärmtak kan också tjäna extra arbetsuppgift som en husbil skal för helgen eller resor med övernattning. Även om du kan montera skärmtak med bultar installeras genom bädden järnväg, kan du också bifoga en baldakin på din pickup truck med klämmor. Denna metod gör för snabb och enkel montering och demontering utan att skada din lastbil. Saker du behöver
Väder-avrivningsremsa
Fyra kantiga cam klämmor
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Vänd på baldakin över på plattan att undvika repor eller skada den. Applicera gummilister längs botten av kapellet bas järnväg.
2

Lyft huven på lastbilen, ställer den försiktigt nedåt på flaket skenor för att undvika att lossa eller skada gummilister. Rikta kanterna på trädkronorna med kanterna på sängens.
3

Öppna bakluckan och huven dörren, klättra ner i sängen och placera en klämma nära varje hörn, över toppen på baldakinen bas järnväg. Dra åt klämmorna med skiftnyckel tills de säkra trädkronorna bas järnväg stadigt till lastbilens sänggrind.
4

Kontrollera att säkra dörren och bakluckan kan stänga ordentligt med klämmorna på plats. Om inte, lossa klämmorna något, återställa trädkronorna och dra åt klämmorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142430.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.