Ford F-550 Specifikationer

Ford Super Duty F-550 är en mammut i en lastbil, och Super Duty modellerna kommer med en mängd olika alternativ som passar varje förarens behov. 4x4 drivlinan gör den idealisk för vintern och off-road körning --- även om det finns en 4X2 alternativ samt --- och lastbilen kan användas för att bogsera en båt eller fungera som en tunga arbete lastbil. Ford F-550 Drivlina och chassi

Fords F-550 Super Duty lastbil kommer med antingen en diesel-eller gasmotor beroende på önskemål. Alternativen för en gasmotor inkluderar en 6,2-liters V-8 eller en uppgraderad 6,7-liters V-10. Dieselmotorn är en 6,7 liters V-8 turbomotor och enligt Ford Trucks, erbjuder 2011-modellen en 18 procentig förbättring bränsleeffektivitet jämfört med tidigare modeller. Blocken är alla järn utom 6,7-liters motor, som är CGI och cheferna på alla motorerna är aluminium. Lastpaketet modellerna har ett bränsle kapacitet på 40 liter eller som bas nyttolaster de har en kapacitet på 28 liter.
Fjädring och bromsar

Super Duty F-550 4X4 modellernas framvagn är en mono balk med spiralfjädrar, stötdämpare och en krängningshämmare. Den bakre upphängningen ingår en icke-självständig levande axel med en krängningshämmare och bladfjädrar stötdämpare. De F-550 4X2 modellerna har samma fjädring som inrättats som 4X4s.The bromsarna är 14,53-tums skivbromsar fram och 15,35-tums skivbromsar i ryggen.
Längd och kapacitet

Beroende på modell, antalet sittplatser varierar från två till sex personer. Super Cab och Crew Cab modeller sits mellan fem och sex personer, och de vanliga säten hytt två till tre. Den totala längden varierar mellan 226,5 inches och 286,5 inches, beroende på vilken hytt alternativ som väljs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142331.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.