Hur man installerar en klass 1 dragkrok

En klass 1 dragkroken har den lägsta dragkapacitet på något skumt. Klass 1 dragkrokar är kan bogsera upp till 2.000 pounds med en maximal tunga vikt på 200 pounds. Mindre bilar, lastbilar och stadsjeepar använder denna typ av skumt att dra mindre släp. Den klass ett hitch är ofta en enkel typ, men det är installerat på samma sätt som en hake används för att bogsera större släpvagnar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Clamps Marker
Nuts
Bolts
Drill
Dragkrok
Visa fler Instruktioner

1

sätta delarna dragkrok löst tillsammans innan start. Matcha bultar och muttrar med hålen de tillhör enligt tillverkarens anvisningar. Lyft bilen med en domkraft och användning pallbockar för att säkra den innan du installerar klass 1 dragkrok.
2

Justera stötfångaren och lossa avgassystemet om det inte finns tillräckligt utrymme att arbeta.

3

Kläm skumt på plats på fordonet där den ska fästas. Undersök skumt att avgöra om hitch s bulthål radas upp till bilen ramens befintliga hål. Om de inte gör det, markera hålen på ramen med hjälp av en markör eller sprayfärg och ta bort skumt.
4

Borra hål i fordonets ram om det behövs. Dragkrokar är utformade för att passa i befintliga hål i de flesta fall, så det är möjligt ingen borrning kommer att behövas. Spänn haken på plats.
5

Sätt skruvarna i hålen. Skruva i skruvarna ordentligt i alla hål följer instruktionerna som följde med dragkrok. Dra åt muttrarna.
6

bort klämmorna efter alla skruvar och muttrar är på plats. Kom ihåg att dra åt eller ersätta någon stötfångare eller Avgasdelar bort under installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142277.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.