1985 Chevy Cheyenne specifikation

Så många människor kan förvirra namnet Cheyenne för någon fullstor Chevy pickup, är detta en helt fel koncept. Den Chevy Cheyenne är ett namn som ges till trim paket av Chevrolet C /K. Chevrolet C /K paketet infördes 1971. Modell

Från 1973 Chevy kom med några stora nyheter på sin C /K Series lastbilar. Ändringarna av mickar som väcks i en stil som välkomnades av den amerikanska allmänheten och här stilen lyckats förbli densamma för nästa decennium och en halv. Paketet består mestadels av lyx och estetiska värden i fordonet. Det kunde kännas igen genom sin fina inredning och extra krom på utsidan. Fordonet har aldrig kommit i en fyrhjulsdrift. Den Cheyenne har utvecklats under åren och 1985 års modell var att ersätta den tidigare C10. Det fanns vissa ändringar på C10 och Cheyenne för 1985 tillverkningen sker i Brasilien. Den 1985 Cheyenne var helt enkelt en uppgradering av C10. Detta fordon faller i den tredje generationen av Chevrolet C /K paketet.
Specifikationer

Cheyenne drivs av en 4,3-liters V6-motor som ersätter den gamla inline sex motorer som fanns i 250. Uteffekten av fordonet är 100 hk vid 3.600 rpm. Det maximala vridmomentet är betyget 175 foot-pounds vid 2.000 rpm. Förgasaren är en fyra fat. Motorn växellådan erbjuder flera val, kan det vara en tre-växlad manuell eller automatisk växellåda och fyra-växlad manuell eller automatisk växellåda. Motorblocket var gjord av gjutjärn och huvuden aluminium.
Interiör

Interiören i bilen har en bänk som har en fullt djup stoppad sits och packa resten med antingen vinyl eller vinyl och nylon tyg. Det finns nylon mattor som går från den främre kanten av sätet till brandväggen. Fordonet har en ljuddämpande system som hjälper isolera insidan från utsidan buller från off-road däck och andra fordon. Gallret har byggts från den tidigare versionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141968.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.