Hur man byter en Chevrolet Silverado Pickup Pump Truck Bränsle

Chevy Silverado motorn arbetar dels med hjälp av en elektrisk bränslepump som skickar bränsle till motorn för att hålla den i trim. Om pumpen blir igensatt eller någon av säkringarna i pumpen misslyckas, kan du behöva byta bränslepumpen för att hålla din Silverado igång effektivt. Den Silverado kommer i en mängd olika modeller, vilket kan påverka den exakta typ av bränslepump du använder, men processen för att ersätta en är samma för alla modeller. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Ratchet
platt skruvmejsel
Droppkar
Bränslepump skiftnyckel
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Se din bruksanvisning för den exakta modellen av Chevy Silverado du kör. Kontakta din lokala bildelar återförsäljare för att beställa en ny bränslepump. Se till att du har rätt pump för din modell och motorstorlek innan du tar bort den gamla, kan så installera fel bränslepumpen orsaka motorskador.
2

Park din Chevy Silverado i en lägenhet området och dra åt parkeringsbromsen. Blockera hjulen för extra säkerhet om så önskas. Öppna huven av fordonet och lokalisera bränslepumpen. Koppla loss batteriet från motorn med en skiftnyckel. Lossa bränsleledningen som ansluter till pumpen med en nyckel eller hylsa och dränera den i droppskålen. Använd skiftnyckel bränslepump för att ta bort låsringen för avsändaren montering och avlägsna bränsle silen.
3

Kläm låstungoma hålla sensorn bränslenivån på plats och ta bort den. Ta hela bränslepumpen från sitt fäste. Öppna den nya rutan bränslepumpen och ta bort pumpen och alla tillbehör. Vända processen att installera den nya pumpen. Var extra försiktig med att byta bränsle silen, och se till att bränslepumpen är tätt på plats genom torqueing de fästen och bestämt vrida nyckeln bränslepump över själva pumpen när den är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141694.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.