Hur man bär långa föremål på en pickup

När dragande objekt i en pickup, det finns många variabler att ta hänsyn till. Korrekt montering av objekt är mycket viktigt att se till att de inte faller ut ur trucken under transporten. Punkt storlek kan också vara ett problem. Vissa objekt kan vara för stor eller för lång för att riktigt passa in i lastbilen. Men det finns sätt att hjälpa till att göra posten passa så att det inte orsakar några problem i transit. Se till att följa alla säkerhetsföreskrifter när du flyttar objekt och kör med reducerad hastighet. Saker du behöver
Montering rep
Bungee sladdar
Röd flagg eller röd T-shirt
Visa fler instruktioner
1

Mät den totala längden på objekt som du kommer att vara dragande i din pickup. Mät sedan längden på din pickup säng. Om objektet är endast något längre än sängen, kan du sätta punkt i lastbilen i en vanlig rak mode eller diagonalt för extra rum. Du kan också sänka trucken bakluckan om den tillåter föremålet att passa bättre. Om objektet sticker ut ur lastbilen aning, placera en röd flagga eller T-shirt i slutet för att varna andra förare. Se till att surra objektet så att den passar väl i flaket. Du kan antingen använda rep eller bungee sladdar att fästa objektet.
2

Bryt ner objektet i mindre segment om möjligt. Om du dragande ett objekt som är monterad i flera bitar, ta isär den och stapla komponenter i flaket för att spara utrymme. Även om objekten inte sticker ut ur lastbilen, binda och säkra dem att undvika olyckor.
3

Använd fönstret tillbaka av lastbilen om objektet är alldeles för lång. Många lastbilar kommer med en back fönster som kan glida öppen. Skjut objektet genom bakrutan och in i botten av lastbilen att få extra utrymme. Det är mycket viktigt att du säkert montera objektet om du väljer det här alternativet. Om föremålet glider fram i hytten, kan det skada framrutan eller inredning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141684.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.