2002 Chevy Z71 Specifikationer

Den Z71 är inte en lastbil modell, det är en RPO (reguljär produktion tillval) kod som anger ett specifikt paket av alternativ. Finns för nästan alla lastbilar över GM: s post-2000 linje, kommer Z71 paket med ett antal specialitet bitar att förbättra lastbilens off-road prestanda. Detta paket vänder sig till kunder som annars skulle vilja köpa varorna på eftermarknaden. Hjul

Z71 omfattar bredare och högre aluminiumfälgar. Basmodellen GM lastbilar kommer med fälgar mellan 7 och 8 inches bred och antingen 15 eller 16 inches i diameter. Den Z71 paketet medföljer fälgar mellan 8 och 9 tum breda och antingen 17 eller 18 inches i diameter.
Däck

De större fälgar behöver större däck, och det är precis vad GM installerar. Den Z71 paket kommer med högre och bredare Bridgestone-däck (10 inches bred i vissa fall) med en betydligt mer aggressiv slitbanemönster än motorvägen däcken finns på basmodeller. Även om dessa stora rullar kan drone och minska hanteringen gränser för asfalt, är deras förbättrade off-road förmåga dragningen för de flesta köpare.
Stötdämpare

off-road-paketet kommer också med tunga Bilstein stötdämpare. Dessa chocker bidra till att öka lastbilens hantering gränser och utanför vägen genom att minska båt-liknande kropp rulle inneboende stora pickups, men det finns en trade-off i åkkomfort. Dessutom, de större Bilstein chocker är bättre på att behålla sin prestanda under svåra förhållanden, eftersom den extra vätskan hjälper till att bättre leda bort värme.
Skid Plates

Z71 paketet kommer med speciella pansarplåt under framsidan av motorn, transmissionen och överföring fall som kallas "hasplåtar." Dessa tjocka, plåt plåtar inte bara hjälpa till att skydda dessa komponenter från skador, fungerar de som ett slags "hull" att låta Z71s att hoppa över sand och lera i stället för att sjunka in
Extraljus

Lastbilar med detta alternativ paketet är utrustade med en rad extra Extraljus i främre stötfångaren. Dessa högintensiva halogenlampor pekas något nedåt istället för rakt fram (som dimljus kan vara) för att belysa föremål precis framför lastbilen.
Brush Guard

Z71 Silverados av alla storlekar har en valfri borste vakt över de främre strålkastarna och radiator. Inte bara borstskyddet skydda framför lastbilen, det ger en fästpunkt för ägare eller återförsäljare att installera en eftermarknad vinsch.
Differentialbroms
p Om du Kontrollera klisterlappen på insidan av handskfacket och se RPO kod G80, har din lastbil GM: s frivilliga "gov-lock" begränsad differential slip bak. Denna differential (tillverkad av Eaton) erbjuds endast för Z71 och bogsering-paket lastbilar och bidrar till att öka dragkraften genom att låsa de bakre axlarna tillsammans om någon av hjulen börjar snurra. <
br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141466.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.