Hur man installerar ett lås på bakluckan för en 2008 Silverado

Varför är inte din baklucka låst? Du kanske har installerat ett lock på flaket för att skydda tusentals dollar av verktyg och utrustning som du rutinmässigt dra runt, men det kommer inte att hindra tjuvar från att öppna bakluckan och lossning ditt levebröd. Generiska bakluckan lås kostar mindre än $ 30, medan den Pop-N-Lock bakluckan låser kostar under 70 dollar. Baklucka handtag lås installeras på några minuter. Saker du behöver
Wrench och Hylsnyckelsats
11mm socket
13mm socket
Visa fler instruktioner
Installera Universal bakluckslås
1

Pressa plastinfattning runt bakluckans handtag från topp till botten för att lossa dess fästklämmor. Sväng den nedre kanten av ramen för att ta bort den från bakluckan. Sätt tillbaka ramen till de bästa klämmorna, lämnar botten obunden.
2

Lokalisera de tre bultarna på innervägg bakluckan bakom handtagsaggregatet. Ta bort den nedre bulten.
3

Håll låsanordningen på plats inuti bakluckan med den medföljande skruven. Om nödvändigt, justera handtagsarrangemanget genom att lossa de två översta bultarna på baksidan av bakluckan.
4

Passa låsmekanismen mot handtagets låsarmar och säkra monteringsskruv.

5

Sätt tillbaka frontpanelen genom att trycka hårt på den nedre kanten.
Installera Pop-N-Lock bakluckslås
6

Pressa plastinfattning runt bakluckan handtag från topp till botten för att lossa dess fästklämmor. Sväng den nedre kanten av ramen för att ta bort den från bakluckan. Sätt tillbaka ramen till de bästa klämmorna, lämnar botten obunden.
7

Lokalisera de tre skruvarna som håller bakluckans handtag på baksidan av bakluckan. Använd 13 mm hylsa för att ta bort den nedre bulten och lossa de övriga två bultar.
8

Lyft bakluckan handtaget och sätt i Pop-N-Lock montering i olåst läge, rikta den gängade klippet med öppen bolthole
9

Sätt i den medföljande ¼ -20 sexkantbult -. eller ¼ -20 envägsskruv för ökad säkerhet - med den stora brickan i öppet centrum bolthole och dra åt .
10

Skjut upp bakluckan hantera hela vägen och dra åt de två lösa skruvar. Sätt tillbaka frontpanelen genom att trycka hårt på den nedre kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141467.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.