Hur installerar jag en ny stereo i en 1989 Ford Ranger?

De flesta fordon tillverkade före 1990-talets mitt kom med ett stereosystem som inkluderade en spelare kassettband, eller bara en radio. Ett lager 1989 Ford Ranger är ett bra exempel, som kommer med en bandspelare radiosystem. Ofta, över tiden, kommer en bandspelare slutar arbeta, eller du kanske bara vill installera en CD-spelare eller bättre system i din lastbil. Oavsett anledning, kan du installera en ny stereo i 1989 Ranger. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Metal kläder hängare
adapter Kabel för 1989 Ranger
Byte stereo
Visa fler instruktioner
1

bort skruvarna på ansiktet som omger stereon med stjärnskruvmejsel. Sätt skruvarna någonstans säker och ur vägen. Dra försiktigt i ansiktet tills det lossnar.
2

Vrid tråd hängare tills du har två raka sidor, formad som ett "U" Skjut varje ände av hangaren i de två rektangulära flikar på varje sida av stereon tills den skjuter tillbaka flikarna och klick. Dra försiktigt ut stereon, och dra försiktigt för att även ta bort kablaget från baksidan. Koppla den svarta antennkabeln. Sätt stereo undan.
3

Fäst adaptern kablaget till ena änden av den gamla selen och på baksidan av den nya stereon. Sätt den svarta antennkabeln i det runda hålet i ryggen. Tryck försiktigt den nya stereon till platsen du bort den andra från tills det klickar på plats. Tryck ansiktet på plats och sätt tillbaka skruvarna du tog bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141210.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.