Hur köper jag en begagnad Penske Truck?

Penske är ett stort kommersiellt fordon och utrustning corporation. Företaget både hyr ut och säljer sina kommersiella fordon och utrustning. Som hyrt eller fordon flotta ålder, eller inte längre behövs, kommer Penske sälja många av dem till allmänheten. Penske har många olika typer av begagnade lastbilar till försäljning, inklusive flak, Hi-Cube, kyld, dryck, lastbil och pickup. En begagnad Penske lastbil kan köpas personligen eller online. Instruktioner
Hitta en plats
1

köpa en begagnad Penske lastbil från en Penske plats. Penske säljer sina begagnade lastbilar på platser över hela nationen. Varje plats kan eller inte kan erbjuda den exakta typ av truck du söker efter. För att hitta en plats, besök PenskeUsedTruck (se Resurs) och ange i vilken typ, märke och modell av bil du är intresserad av och välj en stat. Alla fordon som matchar kriterierna kommer att listas. Klicka på en lista för att visa fordonets detaljerna såsom körsträcka, motorstorlek, bränsle, kontaktuppgifter och lämna ett mail för att ordna ett möte för att visa bilen.
2

Lägg ett bud på en begagnad bil vid PenskeUsedTruck (se Resurs). Klicka på en notering och välj "Lägg till i Mina fordon" nedan fordonets bilden. Sedan träffade "anbud"-knappen. Ange erbjudandet, ditt namn och kontaktuppgifter och skicka informationen. En representant kommer att låta dig veta om erbjudandet har accepterats. Du kan också lämna ett erbjudande till en Penske representant personligen vid en plats.
3

Bjud på en begagnad Penske lastbil. Penske upprätthåller en eBay sida (se Resurs). Bläddra igenom listan över tillgängliga begagnade Penske lastbilar till salu på eBay. Klicka på varje objekt för att visa ytterligare detaljer. Hit "Lägg bud" knappen och logga in på ditt eBay-konto för att skriva in ett bud belopp.
4

få finansiering för en begagnad Penske lastbil. Kontakta en Penske representant på 866-309-1962 för att diskutera en truck som uppfyller dina behov (t.ex. HiCube, kylda, flak, pickup eller walk-in) och hur mycket finansiering kommer att krävas. Kontakta sedan NetLoan (a Penske partner) eller annat finansbolag att få godkänt för finansiering. Re-kontakta Penske en gång om finansiering förvärvas för att slutföra köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141204.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.