Hur man målar en liten lastbil

Måla en lastbil kan vara en gör-det-själv-projekt, beroende på dina mål för den färdiga produkten. Om du söker en "professionell" result med en klarlack yta, behöver du särskild utrustning och material-och det kan vara billigare att helt enkelt ha bilen målas professionellt. Om du inte söker en "pro" jobb, och bara vill få en gammal lastbil målas för att se lite bättre än det kan se nu, är det möjligt att måla ett fordon med emalj "traktor färg," och vanlig utrustning, och uppnå ett fint resultat. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Flat
skruvmejsel märkband
Tidningar
primer Auto kropp (grå eller röd) katalog Roller handtag och täcker (släta NAP)
Roller brickor
Emalj borstar (olika storlekar) katalog Traktor lackfärg
Mixing hink
rör pinnar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet inuti ett rymligt garage med ett plant golv. Undvik att måla lastbil utomhus där buggar och damm kan repas eller där solen kan skapa överdriven värme. Golvet eller uppfart måste vara nivå så att tyngdkraften inte kan påverka den våta färgen på något sätt.
2

bort eventuella klippningar eller föremål exteriör från lastbilen kroppen som lätt kan avlägsnas med en skruvmejsel. Addera 3

Mask svåra att ta bort funktioner som dörrhandtag, vissa typer av panel klippningar, vindskydd och annat glas eller krom objekt med tidningspapper och maskeringstejp. En investering i en grundlig tejpning och maskering jobb lönar sig i slutändan.
4

Prime karossen med grå eller röd grundfärg i sprayburkar eller tillämpar flytande primer med en liten mjuk valspåföringsorgan och en bricka och en borste. Använd en borste för att skära runt alla objekt i relief, såsom dörrhandtag. Annars använder rullen för att undvika penselränder. Låt primern torka.
5

Rör emaljen traktorn färgen ordentligt. Om du har mer än en liter av en viss färg, blanda alla quart burkar av denna färg ihop till en större hink för att försäkra färg konsistens. Men undvik att blanda dina egna färger med denna typ av färg: ". Leriga" produkten kommer att vara ganska
6

Pensla på traktorns färg runt objekt i relief, eller trånga utrymmen, liksom runt dörrhandtag eller objekt som maskeras. Lämna större områden för målning med rullen. Ladda massor av färg i din pensel, men inte så mycket att färgen är för tungt och springer eller "bottnar" vid torkning.
7

Applicera färgen till större områden av flaket med en liten valspåföringsorgan. Lägg inte måla på för tjockt. Men om du kan höra rullen gör en mjuk sprakande ljud varje gång du passerar den över en tidigare målad yta, har du inte tillräckligt med färg på rullen. Undvik överlappande alltför många slag med rullen. Försök att "wet blend" passerar med rullen så ingen färg "stripes" skapas. Låt torka.
8

Applicera ett andra lager färg om det behövs. Du vill att färgen att bli jämn och tät. Ett andra skikt är oftast ger bäst resultat. Låt andra pälsen torr.
9

bort all maskering från lastbilen och ersätta alla klippningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141017.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.