Hur man tar av bältet Motor Drive på en F150

Ford F-150 pickup använder en drivrem på framsidan av motorn för att driva tillbehör såsom luftkonditionering, kylfläkt, generatorn och servopumpen. Ibland kommer du att märka att revbenen på bältet spricka, eller bitar av revbenen kan gå saknas. Detta är det dags att byta din motorns drivrem. Demontering och montering av bälte är ett enkelt jobb. Bara se till att du noga följer bältesdragningen diagrammet ser du på kärnan stöd av lastbilen. Om du inte gör det kommer den nya remmen passar inte riktigt. Saker du behöver
1/2-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på lastbilen och använda hylsnyckel minuskabeln terminal från fordonsbatteriet. Även när bilen är avstängd, kan fläkten starta om det finns elektrisk ström flyter genom systemet.
2

Lokalisera spännarremskivan på framsidan av motorn. Denna remskiva är bultad till framför motorn på slutet av en fjädrande arm.
3

Fäst hylsnyckel på bulten i mitten av hjulet. Detta kommer att låta dig belåning till trissan.
4

Tryck ned handtaget på hylsnyckel. Detta kommer att lossa drivremmen så att den kan tas bort. Dra drivremmen bort av det översta trissan på motorn, och sedan bort av resten av remskivorna.
5

Route drivremmen över den mekaniska fläkten för att ta bort den från motorn.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144635.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.