Skaffa en Klass B CDL

Förare som planerar att driva fordon som väger mer än 26.000 ton och de som planerar att bogsera enheter under 10.000 pounds krävs för att få en klass B kommersiell körkort. Fordon i denna klass inkluderar bussar, bärgningsbilar, cementblandare, dumprar, sopbilar och nyttofordon. Klass B CdLS utfärdas till personer som visa kunskap om nyttofordon säkerhet och drift. Om du vill bli en kommersiell förare, kommer du vara tvungen att klara ett skriftligt kunskapsprov och en på väg kompetenstest. Saker du behöver
Kontaktuppgifter till ditt lokala DMV
trafiklärare studie manuell
Visa fler instruktioner
1

Bekräfta att du har rätt att tentera. Många stater kräver drivrutiner för att vara 21 år innan de kan få en kommersiell körkort. Begränsad behörighet är tillgängliga för yngre förare. Förare som har haft allvarliga rörliga kränkningar är berättigade att ansöka. Dessa kränkningar inkluderar, men är inte begränsade till, körning under påverkan (DUI), fordonstrafik mord och smitning från en olycka. Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för mer information om behörighetskrav.
2

Skaffa en CDL studie manual från din lokala DMV. CDL manualen ger detaljerad information om de ämnen som behandlas på de skriftliga och road undersökningar. Till exempel, kan du bli tvungen att genomföra en intern och extern säkerhet prövningen av en faktisk nyttofordon. Du kan också krävas för att visa dina kunskaper om bilens växlar och koppling. CDL studie handboken ger detaljerad information om dessa krav och kan även erbjuda en kopia av graderingen rubriken.
3

Ta en förarutbildning kurs. Den trafiklärare handboken är mycket informativ, men den praktiska kunskap som behövs för kompetenstest kan endast fås genom praktisk utbildning. Kontakta DMV i ditt område för en notering av kommersiella trafikskolor i ditt tillstånd. Om DMV är oförmögen att tillhandahålla en förteckning, sök på nätet för att driva skolor nära dig (se länkar i Resurs).
4

Schema och godkänd skriftlig allmänna kunskapen test. Denna undersökning är utformad för att testa dina kunskaper om de regler och föreskrifter för drift kommersiella fordon. Du kan behöva ta ytterligare färdigheter test om du planerar att driva en buss. Ämnet för det skriftliga provet omfattar, men är inte begränsat till, grundläggande frågor om kommersiella fordon, bästa praxis för att transportera gods, genomför säkerhetskontroller och riktlinjer behörighetskrav för yrkesförare. Efter avläggande av examen, kommer institutionen för motorfordon utfärda ett tillstånd som gör att du tar den fristående examen.
5

Schema och passera fristående examen, eller "road test." Detta test mäter din förmåga att bedöma säkerheten för kommersiella fordon och driva dem. Förare som planerar att driva bussar måste ta regelbundna fristående examen tillsammans med ytterligare kompetens prov med frågor om buss drift och säkerhet. Kontakta testcenter i ditt område för att schemalägga en väg undersökning. Behöriga sökande som klarar de fristående yrkesprov kommer att beviljas CdLS.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140952.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.