Konvertera en pickup till ett lastbilsflak

Pickup lastbilar kan beställas från fabriken som "hytt och chassi" enheter, som anländer med ingen säng som helst. Detta görs så att ägaren kan ta lastbilen till en outfitter och har en anpassad säng installerat, såsom ett verktyg säng eller flak, beroende på jobbet roll trucken fyllningar. I det fall du har en lastbil som redan har en vanlig pickup säng på det, kan du ersätta det med ett flak i ungefär en timme med en liten armbåge fett och en del stöd från en hjälpare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Helper Review Flatbed
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna som håller halsen tankluckan i brunnen i sida av sängen.
2

Klättra i sängen och ta bort 7:56 säng bultar och brickor som håller sängen till bilram med socket set. Beroende på märke, modell och årsmodell på lastbilen, kan det vara mer eller mindre bultar, så ta bort dem alla.
3

Klättra under och ta bort eventuella U-bultarna som kan vara förenade med flaket till ramen. Även undertill, strömkabeln kopplas bort vilket leder till baklyktor och se till att den är ur vägen för sängen demontering och montering.
4

Flytta till den vänstra sidan av lastbilen, och har din hjälpare stå i motsvarande plats på den högra sidan. Beroende på storleken och vikten på sängen, kan du ha upp till tre medhjälpare.
5

Lyft flaket från ramen, med dig och din hjälpare (s) lyft på samma tid. Promenera sängen bakåt av lastbilen och sätter ner i det utrymme du har utsett som framgår av trucken och kommer inte att störa flytta flak på ramen.
6

Med din hjälpare s stöd, lyft flak och gå den över ramen. Se till att rada upp hålen i flak med hålen i ramen.
7

Montera bultarna och brickorna genom flak och in i lastbilen ram. När du är klar, klättra under och installera om eventuella U-bultarna du kanske har tagit bort i steg 2. Återanslut ledningsnätet för baklyktor och fästa halsen tanklocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140800.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.