Hur du ändrar Främre stötdämpare på en Tundra

Stötdämparna på din Toyota Tundra tillåter dig att köra över gupp och annat skräp på vägen bekvämt. Stötdämpare är nu fylld med kvävgas för att stoppa chocken från överhettning när du kör. Toyota erbjuder olika chocker för alla typer av körförhållanden. Bestämma vilken yta du kommer att köra på det mest kommer att avgöra vilken typ av chocker måste du installera om du Tundra. Saker du behöver
Däck järn
Jack
stödbenet
Metric skiftnyckel
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Loosen muttrarna på däcket med däck järn. Lyft den främre änden av den Tundra på bägge sidor med domkraften och avlägsna däcket helt. Placera domkraften under Tundra på support punkten. Nu den främre änden ska vara av marken för dig att komma åt undersidan av Tundra. Under den nedre länkarm
2

Placera domkraften och lyfta en aning. Ta bort muttern som ansluter chock för nedre länkarm med skiftnyckel. Ta bort brickan och gummit borstning.
3

Lossa den övre muttern förbinder chock för de övre bärarmarna, placera insexnyckeln i den övre stud att hålla chocken från att vända när du använder skiftnyckel för att ta bort muttern. Ta bort brickan och gummit borsta från övre länkarm. Dra chocken från kontrollgrupperna.
4

in den nya gummigenomföringen och den nya brickan i det övre beslaget. Byt chocken med den nya och byt muttern till den övre länkarm. Tillbaka den nedre brickan och borstning. Byt ut låsmuttern till den nedre styrarmen.
5

Dra åt muttrarna och ta bort domkraften från under den undre länkarm. Byt ut däcket och använda domkraft för att ta bort domkraften och sänk Tundra till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140705.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.