Hur vet du Vilken 5th Wheel Hitch du behöver?

Välja en hake för en 5: e hjul släpvagn dikteras av den typ av lastbil som kommer att dra vagnen. Bogsering en 5: e hjul görs mer bekväm med rätt skumt. Varje tillverkare har sitt eget system och stil, men vissa grundläggande överväganden måste åtgärdas när man väljer vilken typ av dragkrok bäst utformade för din situation. Sliding Hitch

Den skjutbara hitch används när den 5: e hjulet kommer att dras med en kort bädd lastbil. Den skumt är monterad över bakaxeln och placeras i det främre läget när du drar. Den Hitch skjuts tillbaka till sitt bakersta läge vid den 5: e hjulet säkerhetskopieras. Eftersom sängen av lastbilen är kort, om skumt inte förs tillbaka, när man svänger kraftigt, kan näsan av 5th hjulet träffade hytten på lastbilen. Detta glidande Hitch eliminerar detta problem.
Goose Neck Anpassningsbart Hitch

Standarden 5th wheel hitch är monterat med externa staplar som är placerade i botten av lastbilen. Dessa staplar kvar där hela tiden. Om du drar en släpvagn svanhals, används främst för dragande lager, och du behöver sängen av din lastbil, kan du köpa en kamrat skumt, vilket kommer att montera din svanhals DRAGKROK. Den kamrat skumt är helt avtagbar, hålla flaket ren då den inte drar en 5: e hjulet. Länken till svartvita Svanhals Hitches kan ge information om detta problem.
Standard Hitch

Standarden 5th wheel hitch kan användas om lastbilen i allmänhet endast användas för bogsering släpet. Det används för en lång säng lastbil där det finns gott om vändradien för släpet. Om användningen av sängen är inte viktigt, kan den vanliga hitch monteras utan oro. Det kommer att finnas två barer, permanent monterade i flaket som att fästa skumt. Den Hitch själv är borttagbar, staplarna är inte Addera Air Ride Hitch

luften rida skumt kan användas om det område där du planerar att dra ditt 5th. hjulet är extremt ojämn. Detta ger en air chock som jämnar ut rida och orsakar mindre stress på trucken och skumt. Detta tenderar att vara en dyrare skumt, sätta kan göra bogsering ansträngning. Detta fästen på samma sätt som den vanliga skumt för en lång säng lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140677.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.