Hur vill bifoga en lastbil Rack till en sänggrind

Truck rack komma till hands för dem som använder sina bilar för arbete, och behöver bära långa verktyg eller stegar på en regelbunden basis. Hyllan gör en stor plats för att hålla stegar, rör, eller vad andra långa föremål som behövs och lämna flaket öppen för andra verktyg eller leveranser. Installera lastbil rack på sängens är inte så svårt en process som det kan verka, och kräver endast grundläggande verktyg. Saker du behöver
Måttband
Drill rack Truck och hårdvara kit
Visa fler instruktioner
1

Packa lastbilen rack och hårdvara kit och kontrollera genom artiklar att vara säker på att allt är där. Se över de installationsanvisningar som följde med satsen.
2

Mät flaket skenor för rätt plats för monteringshålen. Ta reda på om alla befintliga hål finns redan från lastbilstillverkare. Om inte, markera platsen för de hål som behövs för monteringsverktyg, och borra dem försiktigt med storleken bit som motsvarar hårdvaran med racket. Använd mallen som om man följde med kitet. Addera 3

Montera konsolen hårdvara för racket till sängens. Lämna bultarna löst tills hela racket är installerad.
4

Fäst skenor för rack till sängens och konsoler. Om kuggstången är en design i ett stycke och stolparna och övre skenor svetsas samman, få stöd för att lyfta hela kuggstången på plats. Om det är en järnväg konstruktion med stolpar som bult till rälsen, installera dessa nästa och sedan slutligen de övre rack. Använd sprintarna eller bult hårdvara som levereras för att fästa de övre skenorna och säkra dem på plats.
5

Dra åt bultarna på konsolerna sänggrind gång hyllan är på plats. Detta möjliggör för eventuella justeringar under installationen av de övre bitar. Dra åt dem i ett kors mode, åtdragning ett fäste på ena sidan av lastbil, då fästet på den andra sidan av lastbilen, tills allt fästet hårdvara dras åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144299.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.