Den genomsnittliga kostnaden för en U-Haul Moving Truck

När du är redo att flytta till ett nytt hem eller lägenhet, hyra en U-Haul lastbil kan göra ditt drag mycket lättare. Du kommer att ha en mängd olika storlekar att välja och olika priser. De har också en pick-up truck och last van kan du välja mellan samt. Den totala kostnaden kommer att variera eftersom det finns andra faktorer att beakta såsom sträcka du ska köra och övriga kostnader, inklusive försäkringar. Typer

lastbilar på U-Haul varierar i pris och storlek. De har en 10-fots lastbil kostar $ 19,95, en 14-fots lastbil kostar $ 29,95, en 17-fots lastbil kostar $ 29,95, en 24-fots lastbil kostar $ 39,95, och en 26-fots lastbil kostar $ 39.95. Med alla dessa lastbilar i beaktande skulle det genomsnittliga priset för en hyra lastbil vara $ 31,95. Om du föredrar en pick-up truck eller en last van, kan antingen hyras för $ 19.95. Du kan aldrig bestämma säkert
försäkring och körsträcka

hur mycket din totala kostnaderna kommer att bli. När du hyr en bil får du betala andra avgifter, såsom försäkringar. Den ansvarsförsäkring är $ 15 per dag, och full täckning är $ 29 per dag. Försäkringen är frivillig. Den försäkring du har på din egen bil kan täcka lastbilen. U-Haul kommer också betalt för varje mil, och priset kan variera. Vissa butiker tar ut 79 cent per mil, och andra tar ut 99 cent per mil under veckan. På helgen, kan din kostnad per mil vara så mycket som $ 1,29.
Miljöskattereformer

U-Haul kommer komma en miljöskatt, vilket är 1 $ per dag för lastbil användning. De tar också ut en hyra skatt, som tydligen tar plats i den omsättningsskatt, någonstans i området av 6 till 10 procent, beroende på din plats.
Gas Expense
< p> När du hämtar din bil, kommer det att ha en viss mängd gas i det. Du måste returnera lastbilen på samma nivå av gas som det var när du tog upp det. Om du inte lämnar tillbaka det på samma nivå, kommer U-Haul skötare fylla bilen för dig just på lokaler, och du kommer att få betala ett pris betydligt högre än vad du skulle betala på en bensinstation.

Överväganden

Var alltid beredda att betala mer än priset på lastbilen. Låt oss anta att din resa sker på lördag Säg att du hyr en 17-fot lastbil för $ 29.95. Du får full täckning försäkring, vilket är $ 29. Den miljöskatt $ 1, och hyra skatt är 8%. Den körsträcka bekostnad skulle vara $ 1,29 per mil, om hela din resa är 35 miles, kommer den totala vara $ 45,15 för körsträcka. På vägen tillbaka, stoppa dig på en bensinstation för att fylla tanken till en kostnad av $ 25. Din totala kostnaden, inklusive hyra skatt, kommer att vara $ 140,50.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140597.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.