Jämför Uthyrning rörliga lastbilar

Inte alla rörliga hyra lastbil företag är skapade lika, så att lära sig att jämföra lastbil hyror kan du spara flera hundra dollar. Oavsett om du flyttar över staden eller över hela landet, kommer du antagligen att hyra från ett företag ganska nära ditt hem för att plocka upp trucken så att jämföra hyror bör inte ta mer än en timme i telefon. Uthyrningsföretag sällan ge all den information på sina webbplatser som du skulle behöva göra din bästa beslutet, så ringer och reservera en lastbil per telefon är fortfarande rätt väg att gå. Att organisera för Calling Truck Rental Företag

Skriv ner alla uthyrningsföretag du kallar, inklusive deras telefonnummer för ett snabbt samtal tillbaka. Varje företag bör vara på toppen av kolonnen så att du kan skriva ner hyran detaljer under varje. Det är viktigt att få en prisuppgift för samma storlek lastbil och eventuell ytterligare rörlig utrustning som du kan behöva från varje företag du ringer för att få göra meningsfulla jämförelser. Vid slutet av dagen, kommer du att ha en jämförelse diagram.
Grundläggande frågor att ställa

Alltid få en offert på dagskursen på en lastbil. Se till att du anger om du hyr för en enkelriktad rörelse eller ett lokalt drag (vilket innebär att du kommer tillbaka lastbilen till samma ställe som du hyrt). De prisstruktur är olika för varje typ av uthyrning. Om du flyttar mer än 50 miles, kommer en enkelriktad hyra förmodligen billigare än en lokal hyra, vilket skulle innebära att köra lastbilen till din destination och sedan tillbaka till den ursprungliga hyra plats.

Del av strategi för att få det bästa erbjudandet på en rörlig lastbil är att ta reda på körsträcka takt och hur många miles medföljer grundläggande hyran. Till exempel är en daglig uthyrning av $ 40 för en lastbil som omfattar 100 miles i avgiften en bättre affär än ett företag som avgifter $ 30 per dag för samma storlek lastbil och 25 cent per mil - du skulle sluta betala $ 55 Totalt för samma 100 miles. Så inte automatiskt lockas in av en låg grundläggande hyran, djävulen finns i detaljerna körsträcka
Få priser för extrautrustning

Hämta. hyran för all extra utrustning du kan behöva, som att flytta kuddar för att skydda dina möbler eller en hand lastbil för att flytta stora apparater. Om du behöver en bogsera dolly för en egen bil, ta reda på kostnaden för att hyra det, liksom.

Vara på alerten för "convenience avgifter" och andra dolda avgifter innan du hyr.

Se till att du förstår drop-off policy när du är klar med lastbilen. Kan du parkera bilen på bolagets egendom och lämna nycklarna i en drop-box eller inte fordonet måste vara incheckad under ordinarie öppettider?

Annan kostnad att överväga är priset för tankning. Nästan alla hyreskontrakt stipulerar att fordonet måste returneras med samma mängd gas som fanns i tanken när du hyrt lastbilen. Kolla priser vid pumpen i din nya plats för att spara pengar på tankning, eftersom rörliga lastbilar förbrukar en chockerande mängd gas.
Extra försäkring

Mest lastbil uthyrningsföretag erbjuder kortfristiga försäkringar för att ge täckning medan du använder hyra lastbil. Om du behöver extra försäkring, se till att skriva ner att kostnaden för denna täckning och ta reda på exakt vad som omfattas. Rooftop skadorna vanligen utesluts från uthyrning-lastbil försäkring, så om du kraschar in i en låg bro, kan du vara ansvarig för skada oavsett hur mycket extra försäkring du köper. Ring din operatör bilförsäkring för att se om din nuvarande försäkring täcker hyra fordon, inklusive rörliga lastbilar. Var noga med att inspektera lastbilen med biluthyraren anställde och skriva ner eventuella befintliga skador innan du hyr bilen och köra iväg. Se till anställdas skyltar och initialer kontraktet så att du kan undvika tvister senare.
Utvärdera Bästa Deal


Efter att alla de företag du vill jämföra, granska all din prisuppgift, tillsätt summor för varje bolag i botten av diagrammet och bestämma vilket företag kommer att ge dig det bästa erbjudandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140534.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.