Warehouse Truckar Utbildning

Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver att aktörer som vill köra gaffeltruckar i en lagerlokal miljö att utbildas i den typ av miljö som de kommer att verka på den typ av truck som de kommer att verka. Denna utbildning omfattar både träning klassrummet stil och övervakad körning, följas upp med regelbunden fortbildning. Classroom Training

En truckförare måste få klassrummet eller föreläsning stil utbildning om gaffeltruck eller de typer hon kommer att köra i lagret, inklusive säkerhetsföreskrifter specifika för det fordon hon kommer att köra, hur man tanka eller ladda gaffeltruck, och villkoren för lagret där hon kommer att köra, såsom layout och strukturer såsom gångar av hyllor. OSHA inte placera en minimitiden på klassrummet utbildning, även muntliga och /eller skriftliga prov kan användas för att fastställa förarens bevarande av information.
Övervakad Driving

Föraren måste få övervakad körtid på vilken typ av truck han faktiskt kommer att vara i drift, i lagret miljö där han kommer att verka. Detta innebär att om han kommer att driva både ett klass I (elmotor ryttare) gaffeltruck och en klass II (smal gång) gaffeltruck, måste han tränas på båda. Den miljö i vilken han kör innefattar terrängen som han kör, den närliggande fotgängare och fordonstrafik, och gångarna genom vilka han ska köra.
Certifiering

När föraren har, i handledare anser tillfredsställande resultat både klassrumsundervisning och övervakas körning, ges hon ett intyg på att hon kan arbeta säkert med gaffeltruck. OSHA kräver denna certifiering hållas i förarens personal fil för inspektion ska byrån genomföra en säkerhetsgranskning av lagret.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver att truckförare får regelbunden fortbildning. Medan byrån inte anger en frekvens för repetitionsutbildning, måste datum för repetitionsutbildning noteras på förarens certifiering dokumentation. Medan OSHA inte precisera innehållet i repetitionsutbildning, typiskt utbildningen används för att fylla i luckor i minnet att föraren utvecklas. Till exempel, om hon kör en klass I gaffeltruck på en daglig basis, men endast driver en klass II gaffeltruck gång varje månad, kan hon få mer övervakad körning på en klass II-fordon. Addera överföra Certifiering

Eftersom lagerlokaler varierar, kan en förare inte överföra sin certifiering från ett lager körställning till en annan. Istället måste han åter utbildas i det nya lagret. Eftersom han har fått en del kunskap och erfarenhet, utbildning i den nya miljön - både klassrum och bilkörning - kan slutföras snabbare än det var första gången föraren tränades Addera ditt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140416.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.