Så att sova i en traktor i rörelse & Trailer

Fler och fler långväga lastbilschaufförer vänder sig till laget lastbilstransporter att öka sin körsträcka och deras lönecheckar. I teorin en trucker hårddiskar medan andra sover. Tyvärr har många långväga lastbilschaufförer har svårt att sova i ett rörligt dragbil och trailer. Den roll som trötthet spelar i traktor och släp olyckor har hett omtvistade. Tack och lov förre president George W. Bush undertecknade Safe Port Act in i lag under 2006 att skärpa riktlinjerna för nyttofordon trafik, men sunt förnuft säger oss att en trött förare är mer benägna att göra fler misstag. Saker du behöver
Mjukt vax öronproppar
sovmask
varm filt
Pillow madrass pad
Visa fler instruktioner
1

Öppna fönster eller sova vent lite, eller stänga ventilen luftkonditionering så att det blåser i ansiktet eftersom ansträngningen att hålla ögonen öppna uppmuntrar sömn.
2

Wax proppar passar bättre i örat än något annat slag. Blockering ut plötsliga ljud kan tillåta bakgrundsbrus av lastbilens motor att invagga dig att sova.
3

En sovmask kommer hjälpa till att blockera ut alla omgivande ljus, som passerar strålkastare eller neonskyltar . De finns på narkotika och varuhus och på nätet och sträcker sig från enkla masker satin öga som är relativt billiga att mer sofistikerade och dyra gjutna skum skyddsglasögon.
4

Se till att du är tillräckligt varmt. En extra filt kan göra hela skillnaden mellan en god natts sömn och en spenderade gungade och svarvning. Den extra vikten av en tung filt kan också få dig att känna dig säkrare och hjälper dig att slappna av.
5

Investera i en bra tryckavlastande madrass att lägga på toppen av en som kommer med traktorn och släpvagnen. En mjukare, djupare madrass mjuknar skumpar till försiktig skakning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140633.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.