Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort Samurai suffletten

Du kan njuta av utomhus bilismen genom att ta bort tyget suffletten på din Suzuki Samurai. Även om många av dessa fordon fastrostade dåligt i nordliga klimat, väl omhändertagna exempel i varmare klimat kan fortfarande vara fordonet i valet för sparsamma off-Roaders. Den lilla, fyrcylindrig motor kan vara underdimensionerad med dagens normer, men god bränsleekonomi kan kompenserar detta för vissa ägare. Vet hur korrekt att ta bort din Samurai topp. Instruktioner
Top Removal
1

Lokalisera de vertikala spännbanden på kroppens inre pelarna bakom sidorutorna dörren. Dra i änden av bandet ut - lossa kroken-and-loop fäste - och håll den i en vinkel bort från pelaren. Dra remmen nedåt genom spännet för att minska spänningen på topp behålla snaps. Skjut änden av remmen tillbaka mot kroken-and-loop fäste. Dra inte ner med överdriven kraft eller du kan skada de bästa pilbågar.
2

snäppa loss den nedre kanten på de bakre övre sidan fjärdedelar från kroppen av lastbilen.

3

Dra ned innerfliken i bakre hörnet på insidan av den övre för att avslöja den kvarhållande snaps. Dra basen av varje snäpp uppåt för att frigöra den övre från den bakre övre båge. Dra banden center spänning ifrån hook-and-loop fästelement. Dra remmarna ur spännena fästa till toppen.
4

Dra rakt upp på varje sida av toppen så att de vertikala plastvarianter insydda i toppen glida ut av kanalerna i kroppen ligger belöning av sidorutorna dörren.
5

Dra ned de inre flikarna dörrkarmen från krok och ögla.
6

Lyft upp på basen av två snaps som säkra framför den övre till den övre vindruteramen. För den övre i sidled så att den plastledaren glider ut ur kanalen på vindruteramen. Börja på baksidan av den övre och rulla den tätt mot fordonets främre del. Var försiktig att inte få rynkor i toppen eller plastfönster.
Toppmontering
7

Placera toppen på fordonet, rikta den snäpper på framsidan av topp med tryckknappar dubbar på vindruteramen. Rulla ut toppen så att det draperier över centrumvalsen bar och den bakre övre båge. Skjut de två främre snäpper på plats. Tryck plastledaren på framsidan av toppen i kanalen på vindruteramen.
8

Skjut de två vertikala plast guider på toppen i kanalerna på kroppen, som ligger på baksidan av gaveldörr fönster.
9

Placera banden på insidan av den bakre delen av topp bakom den bakre övre bågen. Sätt spännbanden i spännena nära mitten av toppen på sidan kroppen pelaren. Håll remmen i en vinkel bort från pelaren. Dra remmen nedåt genom spännet för att minska spänningen på topp behålla snaps. Skjut änden av bandet tillbaka mot hook-and-loop fäste.
10

Tryck snaps på baksidan av toppen på de snap dubbar på den bakre övre bågen. Skjut snaps vid basen av de bakre sido kvartalen toppen in i snap dubbar på flaket. Släpp hook-and-loop remmar som håller bakrutan på den rullade positionen.
11

Vik de inre flikarna ovanför dörren fönsteröppningar över krok-och-ögla på den övre dörrkarmen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120503.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.