Idéer för Painted Car Windows

Använda markörer specialitet bil eller bil pennor färg, kan människor tryggt och enkelt rita på sina bilfönster. Bil fönster inredningen används ofta för att markera speciella tillfällen och kan vara ett roligt projekt för alla inblandade. Kom ihåg att när man målar ett bilfönster, skall föraren ändå kunna se på ett säkert sätt. Bröllop

Car fönsterfärg kan användas för att dekorera ett nygift parets smekmånad bil. Brud partimedlemmar eller familjemedlemmar till bruden och brudgummen kan använda vit färg bilfönstret för att skriva speciella meddelanden till bruden och brudgummen. Idéer inkluderar skriver, "Just Married" på bakrutan, eller skriva bruden och brudgum namn på fönstren. Möjligen inkludera bröllop datum, eller ord som, "De knöt knut."
Graduation

högstadiumpensionärer och högskola utexaminerade är mycket stolta över deras senaste prestationer. Ett sätt att fira det är att dekorera sin bil med bil fönsterfärg. Nyutexaminerade skulle visa "Class of 2011" på sin bils bakre fönster eller de kan skriva "Vi är Outta Here" på ett annat fönster. Andra elever kan dekorera sin bil med hjälp av skolans färger och skolans namn eller kan visa var de är iväg till nästa --- såsom ett universitet, militären eller ett jobb.
Vacation

Familjer som är på väg att slå in på en väg resa semester kanske vill visa sin upphetsning med färg bilfönstret. Skriva,, "Bound för stranden" eller "Off till Disneyworld" är roliga meddelanden att visa på bilrutor. Det är ett roligt, kreativt sätt att börja en familjesemester.
Teckningar

Ibland är ingen fest eller speciella evenemang behövs för att använda paint bilrutan. Föräldrar eller barnvakter som vill ge barnen en speciell farkost att göra kan skicka barnen ut till uppfarten med en förpackning med markörer bilfönstret. Berätta för barnen att de var tillåtet att ta ett fönster och göra en särskild ritning på bilen. Om ritningarna blir alltför detaljerade, kan de alltid tvättas bort innan bilen körs nästa. För närvarande är det en rolig aktivitet som kommer att uppta en sommareftermiddag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140307.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.