Standardutrustning för en 2007 Mazda RX-8

RX-8, Mazda sportbil, gick in i sin fjärde året i 2007. Denna hardtop coupe presenterade fyra sittplatser och fyra dörrar, en ovanlig kropp stil för prestanda bilar. Dock var bilens eleganta utseende upprätthålls genom att utforma det utan en pelare mellan dörrarna, samt Engineering bakdörrarna öppna ut mot baksidan av bilen. 2007 RX-8 kom i tre utföranden --- Sport, Touring och Grand Touring --- men de flesta av standardutrustning fanns i alla tre modellerna. Mekanik
p Alla RX-8s kom utrustad med en 1,3-liters roterande motor som producerade 232 hästkrafter med vanlig sex-växlad manuell växellåda. Denna bakre-wheel-drive bil presenterade fyrhjulig oberoende fjädring, främre och bakre barer stabilisator och rack-and-pinion styrning. De fälgar som var 18 inches på Sport-modellen och 16 inches på de andra två, hade all skivbromsar. Addera Safety

En samling av standard säkerhetsfunktioner skyddade RX-8 åkande, inklusive fram och sidokrockkuddar för förare och framsätespassagerare, plus sidokrockkuddar gardin för fram-och baksäte. Alla modeller presenterade låsningsfria bromsar och antisladdsystem. I Touring och Grand nivåer Touring, en automatisk avbländning backspegel som föraren med bländfritt körförhållanden på natten. Remote Keyless inresa tillåts ägarna att komma in i bilen snabbt, en funktion som lagts till de boendes säkerhet på natten eller i lonely parkeringsplatser strukturer.
Komfort och bekvämlighet

platser i RX-8 Sport och Touring modeller kom med tygklädsel och manuella justeringar, medan i Grand Touring modeller standard klädseln var läder, fick förarsätet en åtta-vägs makt-justera kapacitet, med två- sätt svankstöd, och båda framsätena värmdes. Alla modeller ingår luftkonditionering med en luft filtreringssystem. Makt lås och fönster var standard på alla utföranden, som var makt fällbara ytterbackspeglar och farthållare.
Fun Stuff

På Sport-nivå, standard underhållning paket inkluderade en AM /FM satellitbaserade kapabel radio, en in-dash CD-spelare och sex högtalare. I de andra två nivåerna, var en Bose premium ljudsystem med standardutrustning inklusive en AM /FM-sat-kapabel radio, en in-dash sex-skivors CD-växlare och nio högtalare. Ljudkontroller var integrerade i ratten på alla RX-8: or under 2007. Touring och Grand Touring modeller presenterade också en makt soltak och en universell fjärrkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140290.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.